Tineri prinşi de jandarmi după spargerea unor hale din Valea Jiului. Au furat unelte de peste 6.000 de euro

Tineri prinşi de jandarmi după spargerea unor hale din Valea Jiului. Au furat unelte de peste 6.000 de euro

Marfa furată de cei doi a fost recuperată. FOTO: IJJ Hunedoara.

Doi tineri au fost prins la scurt timp după ce au dat o spargere la depozitul unei firme din Aninoasa şi au furat unelte şi materiale de construcţii în valoare de peste 6.000 de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jandarmii au prins doi tineri din Valea Jiului, la scurt timp după ce aceştia au dat o spargere la o firmă din Aninoasa. Au intrat în halele societăţii şi au furat mai multe bunuri (materiale de construcţii şi scule), prejudiciul fiind estimat la peste 6.000 de euro.

„Jandarmii din cadrul Postului de Jandarmi Montan Parâng au depistat pe drumul forestier Saşa din Petroşani două persoane de sex masculin care aveau asupra lor unelte de tăiat şi găurit cu acumulatori, iar lângă aceştia erau diferite unelte de găurit, filetat, malaxor, aparat sudură, rindea electrică, maşină de şlefuit, polizoare unghiulare, cabluri de diferite dimensiuni, freze verticale. La faţa locului s-a deplasat şi o echipă operativă a Poliţiei Municipiului Petroşani, care în urma verificărilor a constatat că bunurile au fost sustrase de la o firmă din localitatea Aninoasa”, a informat Inspectoratul de Jandarmi al Judeţului Hunedoara.

Bunurile găsite asupra celor doi tineri au fost recuperate de proprietar.

„Faţă de aceştia, cercetaţi pentru furt calificat, a fost impusă măsura controlului judiciar pe o perioada de 60 zile, poliţiştii continuând cercetările în vederea documentării activităţii infracţionale a acestora”, a informat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Supriza neplăcută pe care a avut-o un bărbat întors acasă după ce a petrecut toată noaptea la o nuntă 

Spargere la apartamentul fostului primar al Devei. Ce au furat hoţii din locuinţa lui Petru Mărginean

Hoţul lăsat în libertate după ce a devastat calea ferată Hunedoara – Simeria a dat nouă o spargere

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: