Pedeapsă pentru recidivistul care şi-a violat mama, surorile şi nepoata, după jumătate din viaţă petrecută în temniţă

Pedeapsă pentru recidivistul care şi-a violat mama, surorile şi nepoata, după jumătate din viaţă petrecută în temniţă

FOTO: ARHIVĂ.

Alin Beznă, recidivistul care şi-a abuzat sexual întreaga familie, a fost condamnat pentru viol. Bărbatul a petrecut deja aproape 20 de ani în închisoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Judecătoria Petroşani l-a condamnat la nouă ani de închisoare pe Alin Beznă, un recidivist din Petroşani care în ianuarie 2018 şi-a violat sora bolnavă, imobilizată la pat. Magistraţii i-au dat şapte ani de închisoare pentru viol, pedeapsă la care i s-au mai adăugat 763 de zile rămase neexecutate dintr-o condamnare mai veche, pentru violarea mamei sale. Agresiunile asupra surorii au avut loc la câteva luni după ce Beznă fusese eliberat pentru bună purtare.

Alin Beznă a petrecut ultimii 20 de ani mai mult în închisoare, după săvârşirea unor infracţiuni grave. A fost eliberat condiţionat septembrie anul trecut, după ispărşirea unei condamnări pentru violarea mamei sale, iar în ianuarie 2018 a fost arestat din nou, după ce şi-a ameninţat sora, bolnavă, cu moartea şi a violat-o. Alin Beznă şi-a trecut în cazier prima faptă gravă la 19 ani. În ianuarie 1998, a ucis cu mai multe lovituri de cuţit un tânăr din Lupeni, cu care băuse împreună. A fost condamnat pentru lovituri cauzatoare de moarte, iar în 2002 instanţele l-au eliberat. La scurt timp, în august 2002 şi-a violat nepoata, minoră, după ce a atras-o într-un loc izolat din Lupeni. În octombrie 2002 şi-a violat şi sora mai mică, în vârstă de 14 ani, după ce a obligat-o să o însoţească într-o clădire părăsită.

În 2012, la scurt timp după ce a fost eliberat din închisoare, Beznă şi-a violat mama, în vârstă de 57 de ani. A fost eliberat cinci ani mai târziu, pentru bună purtare şi s-a întors în Lupeni pentru a se răbuna pe cealaltă soră a sa. Potrivit anchetatorilor, inculpatul a profitat de faptul că partenerul de viaţă al surorii sale a plecat de acasă şi s-a năpustit asupra femeii fără să ţină cont de starea precară de sănătate a acesteia, care nu poate respira decât cu un aparat special. A ameninţat că o va omorî dacă se opune şi dacă va striga după ajutor. Alin Bezna nu a recunoscut faptele, susţinând că era băut.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Cazul cutremurător al copilei ucise la naştere, de propria mamă, şi aruncată în râu. Ce a ascuns tânăra condamnată definitiv

Calvarul fetiţelor „mamei criminale”, crescute în sclavie. Bătute, înfometate şi silite să muncească pentru părinţii alcoolici, au sfârşit arse de vii

Copiii morţi în incendiul provocat de mama - criminală au fost înmormântaţi. Femeia a fost huiduită şi aproape linşată  la căpătâiul celor trei prunci ucişi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările