FOTO Absolvirea în imagini. Cine sunt premianţii care au făcut cinste liceelor

FOTO Absolvirea în imagini. Cine sunt premianţii care au făcut cinste liceelor

FOTOGRAFII: Primăria Deva.

Liceele din municipiul Deva au fost în sărbătoare: sute de adolescenţi au participat la festivităţile de absolvire şi de premiere a celor mai buni elevi din promoţia 2018.

Ştiri pe aceeaşi temă

GALERIE FOTO

Vineri, a fost sărbătoare la Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” Deva. Zeci de absolvenţi s-au bucurat în curtea liceului de festivitatea de absolvire. Cel mai bun elev al liceului a fost Raluca Ioana Moloman, o elevă excepţională, dintr-o familie cu cinci copii, care, ]n mesajul transmis, şi-a îndemnat colegii să-şi desăvârşească învăţătura şi să-şi sprijine semenii.. Media 9,60 îi va deschide drumul spre studenţie - la Universitatea de Vest din Timişoara.

Tot vineri, absolvenţii pomoţiei 2018 a Colegiului Naţional „Decebal”, din Deva au participat la ceremonia absolvirii, organizată în Sala Sporturilor, din Deva. Cea mai bună elevă decebalistă a fost Ruxandra Oiegar, o adolescentă de 18 ani, care, datorită performanţelor sale a fost admisă la Facultatea de Medicină din Cluj-Napoca înainte să susţină examenul de Bacalaureat. Ruxandra Oiegar va mai primi un premiu. Ruxandra Oiegar a absolvit Colegiul Naţional „Decebal” cu media 9,99, ce mai ridicată a unui elev din Deva.

O ceremonie cu ocazia absolvirii a avut loc Liceul Teoretic „Téglás Gábor” din Deva. Festivitatea a început cu drumul absolvenţlor pe sub o boltă de flori, realizată de elevii mai mici, în sunetul ultimului clopoţel din viaţa lor de liceeni. Cel mai bun elev al promoţiei 2018 este Norbert Stelczner. El a absolvit secţia Matematică-Informatică şi a reuşit să obţină media generală 9,86. Studenţia şi-o va face la Univesitatea Babeş-Bolyai din Cluj - Informatică în limba germană.

Sărbătoarea de la „Transilvania”
Miercuri, cei peste 80 de absolvenţi ai Colegiului Tehnic „Transilvania” din Deva şi-au luat rămas bun de la anii de liceu pe scena Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din municipiu. Le-au fost alături peste 600 de persoane – părinţi, bunici, fraţi, surori, prieteni, colegi, peste 50 de profesori şi reprezentanţi ai Inspectoratului Şcolar Judeţean. Adolescenţii în robe albastre au Gaudeamus Igitur, în cea mai emoţionantă zi din ultimii lor patru ani de şcoală, iar absolvenţii cu cele mai bune rezultate la învăţătură şi la activităţile extraşcolare au fost premiaţi cu diplome şi cărţi. Şefa Promoţiei 2018 de la Colegiul Tehnic „Transilvania” a fost Laura Podelean – clasa a XII-a B. A absolvit cei patru ani de liceu cu media 9,84 – la două sutimi de următorul clasat. Ceremonia de absolvire a Colegiului Tehnic ”Transilvania” s-a încheiat cu tradiţionala aruncare în aer a tocilor.


Vă recomandăm să citiţi şi:

Elevii de la Colegiul de Informatică vor reprezenta România la competiţia globală de robotică din Mexic

Iulia Bocaniciu, absolventă de Nota 10: „A fost o plăcere să învăţ, atât pentru Bac, cât şi pentru admiterea la Medicină“

„Perla“ de la ţară, cu 10 la Bac. „Mi-am împărţit timpul între pasiunea pentru informatică şi îngrijirea animalelor, să le ofer părinţilor mei o viaţă mai bună”


 

citeste totul despre: