Cabinet de pediatrie înfiinţat în Urgenţe, la spitalul din Hunedoara. Doi medici vor lucra aici

Cabinet de pediatrie înfiinţat în Urgenţe, la spitalul din Hunedoara. Doi medici vor lucra aici

FOTO: Spitalul municipal Hunedoara.

Un cabinet de pediatrie a fost înfiinţat în cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului din Hunedoara, după ce medicii au constatat că adresabilitatea a crescut.

Ştiri pe aceeaşi temă

De vineri, 15 mai, în cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului municipal „Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara a fost înfiinţat un Cabinet de Pediatrie unde se acordă consultaţii medicale pacienţilor pediatrici (0 - 18 ani).

„Măsura era una absolut necesară, în condiţiile în care, în ultima perioadă, a crescut foarte mult adresabilitatea. Totodată, soluţia înfiinţării acestui serviciu a fost gândită pentru a uşura munca medicilor pediatri în condiţiile în care aceştia sunt de foarte multe ori suprasolicitaţi, dar şi pentru a veni în întimpinarea părinţilor micuţilor pacienţi pentru care timpul de aşteptare pentru efectuarea unei consultaţii va fi, în felul acesta, redus considerabil”, a informat conducerea Spitalului municipal Hunedoara.

La noul cabinet medical din UPU Hunedoara îşi desfăşoară activitatea doi medici pediatri: dr. Cozma Irma şi dr. Culea Simona, în intervalul orar 8:00 - 20:00, de luni până vineri. „În viitorul apropiat intenţionăm să înfiinţăm o linie de gardă pentru ca serviciile medicale pediatrice oferite în UPU să aibă acoperire 24 de ore din 24, 7 zile din 7”, au informat reprezentanţii Spitalului municipal.


Mai puteţi citi şi:

Testări Covid 19 la domiciliu, realizate de o echipă mobilă a Spitalului Hunedoara. Cât vor costa

Şefii militari ai Spitalului Deva apreciaţi pentru profesionalism. Cum au eliminat haosul din instituţie

Medicul militar Constantin Vlase, despre situaţia Spitalului Deva: „Nu au mai fost infecţii noi la personalul medical”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările