Cabinet de pediatrie înfiinţat în Urgenţe, la spitalul din Hunedoara. Doi medici vor lucra aici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un cabinet de pediatrie a fost înfiinţat în cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului din Hunedoara, după ce medicii au constatat că adresabilitatea a crescut.

De vineri, 15 mai, în cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului municipal „Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara a fost înfiinţat un Cabinet de Pediatrie unde se acordă consultaţii medicale pacienţilor pediatrici (0 - 18 ani).

„Măsura era una absolut necesară, în condiţiile în care, în ultima perioadă, a crescut foarte mult adresabilitatea. Totodată, soluţia înfiinţării acestui serviciu a fost gândită pentru a uşura munca medicilor pediatri în condiţiile în care aceştia sunt de foarte multe ori suprasolicitaţi, dar şi pentru a veni în întimpinarea părinţilor micuţilor pacienţi pentru care timpul de aşteptare pentru efectuarea unei consultaţii va fi, în felul acesta, redus considerabil”, a informat conducerea Spitalului municipal Hunedoara.

La noul cabinet medical din UPU Hunedoara îşi desfăşoară activitatea doi medici pediatri: dr. Cozma Irma şi dr. Culea Simona, în intervalul orar 8:00 - 20:00, de luni până vineri. „În viitorul apropiat intenţionăm să înfiinţăm o linie de gardă pentru ca serviciile medicale pediatrice oferite în UPU să aibă acoperire 24 de ore din 24, 7 zile din 7”, au informat reprezentanţii Spitalului municipal.


Mai puteţi citi şi:

Testări Covid 19 la domiciliu, realizate de o echipă mobilă a Spitalului Hunedoara. Cât vor costa

Şefii militari ai Spitalului Deva apreciaţi pentru profesionalism. Cum au eliminat haosul din instituţie

Medicul militar Constantin Vlase, despre situaţia Spitalului Deva: „Nu au mai fost infecţii noi la personalul medical”

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite