Bacro Kvec, un rom bogat din cartierul palatelor cu turnuleţe, a fost condamnat pentru miturea unui poliţist

Bacro Kvec, un rom bogat din cartierul palatelor cu turnuleţe, a fost condamnat pentru miturea unui poliţist

Aici locuieşte familia lui Bacro Kvec, unul dintre cei mai bogaţi romi din Hunedoara. FOTO: D.G.

Tribunalul Gorj l-a condamnat la un an şi jumătate de închisoare, cu suspendare, pe Bacro Kvec, un hunedorean care a vrut să ofere mită unui poliţist suma de 100 de euro. Bacro Kvec voia astfel să recupereze suma de 21.000 de lire sterline pe care o uitase în interiorul unei maşini vândute.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bacro Kvec, un rom bogat din municipiul Hunedoara, a fost condamnat de Tribunalul Gorj la un an şi şase luni de închisoare cu suspendare, pentru dare de mită. Aceasta după ce în luna august, a încercat să ofere unui poliţist suma de 100 de euro, pentru a-şi recupera un teanc de lire sterline uitate în bordul unei maşini pe care fiul său o vânduse.

Condamnă pe inculpatul Kvec Bacro la 1 an şi 6 luni închisoare. Interzice inculpatului, ca pedeapsă accesorie, drepturile civile prevăzute de Codul penal În baza art. 81 C.pen. dispune suspendarea condiţionată a executării pedepsei aplicate inculpatului pe durata de 3 ani şi 6 luni - sursa: Tribunalul Gorj

Incidentul în care a fost implicat bărbatul a avut loc în sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, după ce poliţiştii au descoperit suma de 21.000 de lire sterline în bordul maşinii. Cu câteva ore mai devreme, fiul şi fratele lui Bacro Kvec au vândut, cu 2.000 de euro, un BMW unui bărbat din Craiova. Nu ştiau însă că în bordul autoturismului se află un teanc de bani.

Au vândut maşina cu bani cu tot

După ce a aflat de tranzacţie, Bacro a anunţat Poliţia, pentru a reclama furtul maşinii. Apoi a plecat în urmărirea autoturismului vândut

„Autoturismul marca BMW a fost identificat de organele de poliţie pe raza localităţii Stoina, constatându-se că în torpedoul autoturismului se afla suma de 21.000 lire sterline, ce a fost ridicată în vederea efectuării de cercetări cu privire la provenienţa şi apartenenţa acesteia. În dosarul penal constituit în acest sens, agentul şef principal de poliţie B.O.C. l-a audiat pe inculpatul Kvec Bacro, acesta susţinând că a obţinut suma de 21.000 euro împreună cu membrii familiei sale la muncă în Anglia. Cu ocazia audierii, inculpatul a oferit lucrătorului de poliţie suma de 100 euro, pentru ca acesta să-i restituie cei 21.000 de lire sterline şi să nu mai facă verificări privind provenienţa acestora, ofertă care a fost refuzată”, se arăta într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

La dosar se află şi înregistrările dintre poliţist şi Bacro Kvec:


Kvec Bacro  - Cât să vă dau? Spune cât? Uite, ici, ai o foaie. Pardon… îi bine?
Poliţist: - Da’ pentru ce îs banii ăştia, domnule?
Kvec Bacro - Păi sunt aia… să fie pace…. Să fie pace…
Poliţist: - Pace? … Ce înseamnă asta?
Kvec Bacro - Aa… Pă’ da dumitale… Nu… Să fie corect… Să nu ne mai ştie nimeni ce-am făcut. M-ai înţeles … Nu-i bine aşa? Eu ţi-am dat să mânci şi dumneata o ciorbă de burtă… cum se spune, şi îmi dai şi mie bănuţii mei să mă duc şi eu acasă la familia mea… Să fie pace. Dacă vrei îţi dau lire… dacă vrei îţi dau... ce vrei dumneata?
Poliţist: - Da’ pentru ce sunt banii ăştia?
Kvec Bacro - Pentru dumneavoastră? Fă tu cu ei ce vrei… Eu vreau… să ne ajuţi să nu ne ştie nimeni… ştiu că sunteţi comisar… Vezi şi dumitale… Ai şi dumitale copii… mânci şi dumitale o (neinteligibil) ce vrei să… na ...îi bine? Mai dă-mi de acolo că-ţi mai dau… (…) nu ne ştie nimeni… eşti bun… Şi eu sunt bun cu dumitale. Nu spun la nimeni…
Poliţist: – Hm? Stai o ţâră că nu sunt singur… Mai am un coleg cu mine…
Kvec Bacro – Pă’ hai că-ţi mai dau… îţi aduc dincolo o sută de euro… Sau…
Poliţist: – Stai o ţâră.
Kvec Bacro – Păi dacă nu vrei lire de ăia? Că nu mai am la mine de ăştea… euro. Nu suntem oameni de bagabonţi… suntem oameni de ăştia… Poţi să dai telefon la Hunedoara“, se menţionează în rechizitoriu, potrivit gds.ro.

Bacro Kvec a fost reţinut atunci pentru dare de mită, iar instanţa a dispus interzicerea acestuia de a părăsi ţara. Sentinţa de un an şi jumătate de închisoare, cu suspendare, pe care a primit-o hunedoreanul nu este definitivă.
 

Vă recomandăm şi:

FOTO Cum arată parcul auto de lux al romilor milionari care trăiesc în „Pipera de Hunedoara”

FOTO Hunedoara s-a înconjurat de palate cu turnuleţe. Cartierele romilor bogaţi se extind şi spre municipiul Deva

FOTO Tragedii în cartierul palatelor: doi dintre cei mai bogaţi romi au murit într-un accident rutier. Tinerii au fost înmormântaţi cu mult fast

FOTO Bine aţi venit în Pipera de Hunedoara, cartierul celor mai bogaţi ţigani!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările