VIDEO Eforturile disperate ale pompierilor pentru a salva viaţa unui bărbat îngropat de un mal de pământ

VIDEO Eforturile
disperate ale pompierilor pentru a salva viaţa unui bărbat îngropat de un mal
de pământ

Momentul în care pompierii ajung la victimă Foto: captură video ISU Galaţi

Un bărbat de 35 de ani dintr-o localitate gălăţeană a fost salvat de pompieri după ce un mal de pământ s-a prăbuşit peste el. Salvatorii au intervenit contracronometru pentru a ajunge la victimă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pompierii gălăţeni au reuşit joi, 26 martie, să salveze viaţa unui localnic din comuna gălăţeană Cosmeşti, peste care se prăbuşise un mal de pământ.

Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi a fost anunţat despre un incident produs în localitatea Furcenii Noi, comuna gălăţeană Cosmeşti, unde un bărbat în vârstă de 35 de ani a fost surprins de un mal de pământ.

Localnicii i-au asistat pe pompieri în acţiunea de salvare a victimei, iar unii dintre ei nu şi-au putut stăpâni emoţiile când au realizat că aceasta încă trăia, cu toate că a durat minute bune până când salvatorii au putut ajunge la ea. ”Ambulanţa, că trăieşte. Săracul, a avut zile”, a exclamat un localnic.

”Echipajele de pompieri sosite la locul incidentului au lucrat susţinut, contra cronometru pentru a salva viaţa bărbatului surprins de malul de pământ. Victima a fost salvată, fiind extrasă cu funcţii vitale. Aceasta a fost predată echipajului de ambulanţă pentru a fi evaluată medical şi transportată la spital", a declarat locotenent colonelul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: