Un bătrân a fost salvat de pompieri după ce anexa gospodărească în care locuia a luat foc. Incendiul a pornit de la o lumânare uitată aprinsă

Un bătrân a fost salvat de pompieri după ce anexa
gospodărească în care locuia a luat foc. Incendiul a pornit de la o lumânare
uitată aprinsă

Anexa gospodărească unde a izbucnit incendiul a ars în întregime Foto: ISU Galaţi

Trei echipaje de pompieri au intervenit pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit la mai multe anexe gospodăreşti din cartierul gălăţean Barboşi. În locuinţa unde a izbucnit incendiul au murit două persoane în ultimii ani după ce au uitat ţigări sau lumânări aprinse.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pompierii gălăţeni au intervenit sâmbătă dimineaţă pentru stingerea unui incendiu izbucnit în cartierul Barboşi din Galaţi, pe strada Bacovia. Un bărbat de 62 de ani a uitat o lumânare aprinsă, iar flăcările au cuprins rapid anexa gospodărească unde locuia acesta.

”Pompierii au salvat o persoană de 62 de ani cu arsuri de gradul I la nivelul feţei. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor victimei, care a fost transportată apoi la spital. Patru anexe gospodăreşti au ars pe o suprafaţă de 500 de metri pătraţi”, a declarat plutonierul major Dan Cristian Ionaşcu, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Locuinţa unde a izbucnit focul este cunoscută pompierilor. În ultimii ani, aceştia au intervenit de mai multe ori pentru stingerea unor incendii izbucnite de la ţigări sau lumânări uitate aprinse, două persoane pierzându-şi viaţa. De această dată, pompierii au ajuns la timp pentru a-i salva viaţa bărbatului de 62 de ani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: