Un bărbat este filmat în timp ce loveşte un cal căzut la pământ. Poliţia Animalelor s-a autosesizat

Un bărbat este filmat în timp ce loveşte un cal căzut la pământ.
Poliţia Animalelor s-a autosesizat

Poliţia Animalelor s-a autosesizat în acest caz, sursa: Arhivă

Un nou caz de cruzime asupra animalelor în judeţul Galaţi. Un bărbat este filmat în timp ce loveşte cu picioarele un cal căzut la pământ. Poliţiştii s-au autosesizat în acest caz şi fac cercetări.

Incidentul a avut loc sâmbătă, pe o stradă din oraşul Tecuci, judeţul Galaţi. În imagini se vede cum un cal este căzut la pământ, iar un individ îl loveşte puternic cu picioarele. În tot acest timp, alţi doi bărbaţi asistă nepăsători, fără să ia nicio măsură. 

VIDEO AICI 

În urma apariţiei în spaţiul public a imaginilor, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor s-au sesizat  şi efectuează verificări, pentru identicarea celui care loveşte bietul animal. 

„În urma apariţiei în spaţiul public, pe un site de socializare, a unor imagini în care un cal este lovit, poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor s-au sesizat din oficiu şi efectuează verificări, pentru identificarea persoanelor care apar în filmare şi pentru stabilirea încadrării juridice a faptei", a transmis IPJ Galaţi.

Vă recomandăm şi:

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările