Un bărbat cunoscut cu afecţiuni psihice a ameninţat, cu un cuţit, preoţii şi participanţii la slujba  de Sfântul Nicolae

Un bărbat cunoscut cu
afecţiuni psihice a ameninţat, cu un cuţit, preoţii şi participanţii la slujba  de Sfântul Nicolae

Bărbatul a fost imobilizat în biserică de jandarmi Foto: arhivă Adevărul

Jandarmii au imobilizat un bărbat care pătrunse într-o biserică, unde i-a speriat serios pe enoriaşi şi preoţii care oficiau o slujbă religioasă. Asupra lui s-a găsit un cuţit, acesta fiind condus ulterior la spitalul de psihiatrie pentru a fi evaluat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 6 decembrie, enoriaşii unei biserici din municipiul Tecuci, aflaţi la slujba de Sfântul Nicolae, au tras o sperietură zdravănă când un bărbat, cunoscut cu afecţiuni psihice, a intrat în incinta lăcaşului de cult şi a început să ameninţe, cu un cuţit, preoţii şi participanţii la slujba religioasă.
 
”Unul dintre enoriaşi a apelat numărul unic 112, iar dispeceratul de Poliţie a direcţionat un echipaj al Jandarmeriei, aflat în misiune de menţinere a ordinii publice pe raza municipiului Tecuci. Ajunşi la faţa locului, jandarmii au identificat, în zona altarului, persoana în cauză, pe care au condus-o afară din biserică, iar în urma efectuării controlului corporal preventiv, asupra acestuia, a fost găsit un cuţit cu lungimea de 25 de centimetri”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.
 
Bărbatul, în vârstă de 62 ani, domiciliat în Tecuci nu a vrut să declare nimic referitor la cele petrecute şi motivul pentru care purta cuţitul asupra sa, iar jandarmii l-au condus la sediul Poliţiei municipiului Tecuci, unde i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de port ilegal de cuţit, cercetările fiind continuate de către poliţişti. Totodată, a fost solicitată prezenţa unei ambulanţe, care l-a condus pe acesta la Spitalul de Psihiatrie Galaţi pentru evaluare medicală de specialitate.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: