Un bărbat cunoscut cu afecţiuni psihice a ameninţat, cu un cuţit, preoţii şi participanţii la slujba  de Sfântul Nicolae

Un bărbat cunoscut cu
afecţiuni psihice a ameninţat, cu un cuţit, preoţii şi participanţii la slujba  de Sfântul Nicolae

Bărbatul a fost imobilizat în biserică de jandarmi Foto: arhivă Adevărul

Jandarmii au imobilizat un bărbat care pătrunse într-o biserică, unde i-a speriat serios pe enoriaşi şi preoţii care oficiau o slujbă religioasă. Asupra lui s-a găsit un cuţit, acesta fiind condus ulterior la spitalul de psihiatrie pentru a fi evaluat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 6 decembrie, enoriaşii unei biserici din municipiul Tecuci, aflaţi la slujba de Sfântul Nicolae, au tras o sperietură zdravănă când un bărbat, cunoscut cu afecţiuni psihice, a intrat în incinta lăcaşului de cult şi a început să ameninţe, cu un cuţit, preoţii şi participanţii la slujba religioasă.
 
”Unul dintre enoriaşi a apelat numărul unic 112, iar dispeceratul de Poliţie a direcţionat un echipaj al Jandarmeriei, aflat în misiune de menţinere a ordinii publice pe raza municipiului Tecuci. Ajunşi la faţa locului, jandarmii au identificat, în zona altarului, persoana în cauză, pe care au condus-o afară din biserică, iar în urma efectuării controlului corporal preventiv, asupra acestuia, a fost găsit un cuţit cu lungimea de 25 de centimetri”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.
 
Bărbatul, în vârstă de 62 ani, domiciliat în Tecuci nu a vrut să declare nimic referitor la cele petrecute şi motivul pentru care purta cuţitul asupra sa, iar jandarmii l-au condus la sediul Poliţiei municipiului Tecuci, unde i-au întocmit actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de port ilegal de cuţit, cercetările fiind continuate de către poliţişti. Totodată, a fost solicitată prezenţa unei ambulanţe, care l-a condus pe acesta la Spitalul de Psihiatrie Galaţi pentru evaluare medicală de specialitate.
 
citeste totul despre: