Un  bărbat şi-a rupt gâtul după ce a căzut de pe bicicletă. Accidentul s-a produs pe fondul consumului de alcool

Un  bărbat şi-a rupt gâtul după ce a căzut de pe
bicicletă. Accidentul s-a produs pe fondul consumului de alcool

Bărbatul s-a lovit în zona cervicală după ce a căzut de pe bicicletă Foto: arhivă Adevărul

Un gălăţean de 55 de ani a fost găsit fără suflare de poliţişti pe marginea drumului judeţean 251 A, existând iniţial suspiciunea că a fost lovit de o maşină. Expertiza medico-legală a stabilit că acesta a murit după ce a căzut de pe bicicletă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 11 septembrie, poliţiştii din comuna gălăţeană Corod au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că pe marginea drumului judeţean 251 A a fost găsit un biciclist decedat.

”În urma verificărilor efectuate,  poliţiştii au identificat persoana decedată, un bărbat de 55 ani din comuna Corod, şi au observat faptul  că bicicleta nu prezintă avarii ce ar fi putut fi produse în urma  coliziunii cu un alt vehicul”, a declarat Andreea Rogojină, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

În baza raportului de expertiză medico-legală, s-a stabilit că moartea bărbatului s-a datorat unei leziuni cervicale, ca urmare a căderii de pe bicicletă, rezultând şi o alcoolemie de 0,40 mg/l alcool în sânge. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

citeste totul despre: