Român ucis în Germania de un conaţional în urma unei conflict stupid. De la ce a pornit totul

Român ucis în
Germania de un conaţional în urma unei conflict stupid. De la ce a pornit totul

Daniel, românul ucis, alături de soţia sa şi cei doi copii FOTO www.stiridiaspora.ro

Crima a avut la sediul producătorului de carne Tönnies din Rheda Wiedenbrück, landul Renania de Nord-Westfalia. Un bărbat de 36 de ani, din România, l-a înjunghiat mortal pe un conaţional de 35 de ani.

Un român în vârstă de 36 de ani este judecat la Tribunalul Regional din Bielefeld (Germania) pentru că şi-a înjunghiat mortal un coleg de muncă, tot român, cu un cuţit de măcelar în timp ce lucra într-un abator. Procurorii îl acuză pe român de omor prin imprudenţă, potrivit rechizitoriului citit miercuri, 8 septembrie, la începutul procesului.

Pe 12 martie 2021, ucigaşul a intervenit într-o ceartă între un conaţional de 35 de ani şi logodnica sa, care lucra, de asemenea, la fabrica de carne din Rheda-Wiedenbrück. Ulterior, scandalul a degenerat în violenţă. Românul de 36 de ani i-a aplicat compatriotului său o lovitură de cuţit în piept, ce s-a dovedit fatală.

Agresorul şi-a recunoscut fapta în faţa judecătorilor. El şi-a motivat gestul prin faptul că s-a temut de un atac al colegului său de muncă, care ar fi fost extrem de nervos, potrivit www.stiridiaspora.ro. Crima  a avut loc sub privirile celorlalţi colegi de muncă din abator, care au asistat neputincioşi la cele întâmplate.

Cum a pornit totul

Potrivit soţiei românului ucis, totul ar fi pornit după o dispută între el şi iubita agresorului.

„Din câte am înţeles de la şefii şi colegii lui români, vineri dimineaţă, în jurul orei 7,00, a existat o discuţie între soţul meu şi concubina agresorului. Aceasta lucra lângă el, i-ar fi cerut aparatul de ascuţit cuţitele, soţul nu a vrut să i-l dea, ea i-a vorbit urât, iar el i-a întors vorbele. Concubinul lucrând în apropiere la o altă bandă, a întrebat-o ce s-a întâmplat, ea i-a spus că a jignit-o. El a plecat de la bandă, s-a dus spre soţul meu, l-a îmbrâncit, soţul apărându-se l-a îmbrâncit şi el, în timpul acesta a intervenit un coleg, dar agresorul l-a lovit şi pe acesta, colegul retrăgându-se la lucru”, povesteşte femeia.

De la îmbrânceli s-a ajuns la crimă

”Agresorul l-a împins din nou pe soţul meu şi în acel moment l-a înjunghiat în piept, cuţitul intrând printre capsele halatului. Fostul şef de secţie al soţului, văzând de la depărtare ce s-a întâmplat, sosind lângă ei, a constatat că soţul meu era foarte palid la faţă, l-a întrebat dacă este bine, el a spus că da, ţinându-se de piept. Concubinul femeii a fost trimis la banda lui. Fostul şef văzând sânge pe halatul soţului, a vrut să-i ofere primul ajutor, spunându-i să meargă la birou, au mers câţiva metri, după care soţul a căzut dezechilibrând-ul şi pe acesta, căzând amândoi”, mai spune Mirabela, soţia românului ucis.

Lasă în urmă doi copii

Potrivit Mirabelei, în câteva luni soţul său urma să se întoarcă acasă pentru a-şi creşte împreună cei doi copii.

„Mă numesc Sandu Mirabela, locuiesc în comuna Ocniţa, Judeţul Dâmboviţa. Sunt soţia lui Sandu Daniel, bărbatul ucis vineri, în data de 12.03.2021, de un coleg român la locul de muncă în abatorul Tonnies, Rheda Wiedenbruck, Germania. Ne-am căsătorit în data de 1 septembrie 2007, avem doi copii minori, aproape 2 şi 8 ani. Soţul meu a plecat în Germania în martie 2017 cu scopul de a construi „căsuţa noastră". M-a lăsat în ţară, având grijă de copiii noştri şi de toate formalităţile necesare pentru a construi casa, acte, materiale de construcţii, muncitori etc. Având locul de muncă în comună, m-am ocupat de toate cele necesare, chiar şi în perioada sarcinii şi de postnatal. În momentul de faţă casa este aproape terminată, eram la partea exterioară, iar în câteva luni soţul dorea să vină acasă definitiv să ne bucurăm de copiii noştri împreună”, spune femeia.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Crimă urmată de sinucidere. Un bărbat şi-a strangulat partenera de viaţă, iar apoi s-a spânzurat

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările