Crimă oribilă: om al străzii, mutilat de tovarăşul de pahar. Sentinţa primită de ucigaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadavrul victimei a fost descoperit dub un balcon FOTO Ziarpiatraneamt.ro
Cadavrul victimei a fost descoperit dub un balcon FOTO Ziarpiatraneamt.ro

Victima unei crime, un om al străzii, a fost mutilată cu o pavelă după un chef cu alcool. Autorulul omorului, un tovarăş de pahar, a fost condamnat în primă instanţă la 12 ani de închisoare.

Alin Iulian Caia, un individ care a omorât un bărbat de 42 de ani din Piatra Neamţ în cea de a doua zi a Paştilor acestui an, a fost condamnat. „Condamnă pe inculpatul C.A.I., la pedeapsa de 12 (doisprezece) ani închisoare şi 3 ani pedeapsă complementară a interzicerii drepturilor prevăzute de art. 66 al. 1 lit. a, b şi h Cod penal, pentru săvârşirea infracţiunii de omor“, se arată în minuta Tribunalului Neamţ, una care a fost emisă zilele trecute. 

Magistraţi au mai decis ca inculpatul să achite, în fiecare lună, celor doi copii ai victimei o treime, respectiv o pătrime din salariul minim pe economie, până la majoratul acestora. Sentinţa primei instanţe nu este definitivă şi poate fi contestată la Curtea de Apel Bacău, fiind foarte probabil ca de calea de atac pe care o oferă legislaţia penală să uzeze inculpatul. 

Victima infracţiunii, care avea 48 de ani, a fost descoperită sub balconul unui bloc din cartierul pietrean Decebal, de către un locatar, în dimineaţa zilei de 3 mai 2021. Cercetările au stabilit că agresorul şi tovarăşul său dormeau într-un

adăpost improvizat, de-a lungul timpului având loc mai multe altercaţii, dar lucrurile intrau pe făgaşul normal pe fondul consumului de alcool. 

Nu aşa s-a s-a întîmplat şi în doua zi de Paşti, când neînţelegerile dintre combatanţi s-au terminat definitiv. Caia s-a înarmat cu o pavelă, aplicându-i adversarului nenumărate lovituri, cele mai multe fiind în zona capului şi a gâtului. În urma atacului victima a decedat, iar necropsia a stabilit că moartea a fost violentă şi s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii, consecinţă a unui traumatism laringian. 

Despre cel ucis se ştia că a avut destule sancţiuni contravenţionale, toate pentru comiterea unor fapte din sfera celor ce reglementează normele de convieţuire socială. Una dintre ele, din vara anului trecut, a fost o amendă de 1.000 de lei, pentru că a fost prins în centrul oraşului piatra Neamţ gol puşcă, făcând baie sub burlanul unui bloc în timpul unei ploi. 

Vă mai recomandăm să citiţi: 

Un monstru sexual şi sinistrele sale fapte. Alte violuri comise după o crimă oribilă, tot de natură sexuală

Incredibil ce a făcut un individ eliberat din închisoare de doar o zi. Mod de acţiune ca în filme

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite