Patru adolescenţi reţinuţi după ce au tâlhărit un bărbat în plină stradă. Câţi bani i-au furat victimei

Patru adolescenţi reţinuţi
după ce au tâlhărit un bărbat în plină stradă. Câţi bani i-au furat victimei

Foto: arhivă Adevărul

Poliţiştii au identificat autorii unei tâlhării comise pe o stradă din Galaţi în luna martie 2019, suspecţii fiind un bărbat de 34 de ani şi patru adolescenţi, cu vârsta cuprinsă între 15 şi 16 ani. Toţi vor fi propuşi astăzi la arestare preventivă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Galaţi şi cei din cadrul secţiei 4 Poliţie Galaţi au identificat astăzi, pe 8 mai, un bărbat de 34 de ani şi patru adolescenţi, cu vârsta cuprinsă între 15 şi 16 ani, bănuiţi de comiterea unei tâlhării.

”Din cercetări a reieşit că, în seara zilei de 22 martie, cei cinci ar fi lovit un bărbat, de 46 de ani, pe care l-ar fi trântit la pământ şi i-ar fi sustras din buzunarul pantalonului suma de 1.400 de lei. Victima a sesizat Poliţia în aceeaşi seară, dar nu a putut furniza semnalmentele celor care ar fi comis fapta”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Galaţi.

După depistarea şi audierea suspecţilor, aceştia au fost reţinuţi, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, trei dintre aceştia fiind arestaţi preventiv pentru 30 de zile, iar ceilalţi doi au fost plasaţi sub control judiciar.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: