Maşină incendiată de un piroman, la Galaţi. A fost afectat şi un garaj în vecinătatea căruia era parcată maşina

Maşină incendiată de
un piroman, la Galaţi. A fost afectat şi un garaj în vecinătatea căruia era
parcată maşina

Foto: arhivă Adevărul

Pompierii au intervenit astăzi pe strada Nae Leonard din Galaţi, după ce locuitorii din zonă au anunţat că o maşină fusese cuprinsă de flăcări. Din primele informaţii, o persoană a folosit un recipient cu benzină pentru a da foc autovehiculului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISJ) Galaţi au intervenit astăzi pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, marca Renault Megane, care era parcat pe strada Nae Leonard din Galaţi.

Flăcările au afectat şi o parte din garajul în apropierea căruia fusese parcată maşina. Autovehiculul a fost incendiat în mod intenţionat, fiind folosită o sticlă cu benzină, a declarat căpitanul Cătălin Sion, purtătorul de cuvânt al ISJ Galaţi.

Focul a mistuit în totalitate maşina, ca şi o parte din garajul în apropierea căruia era parcat autoturismul. Pagubele în acest caz se ridică la 15.000 de lei, iar poliţiştii au deschis un dosar penal pentru distrugere şi fac cercetări pentru a-l identifica pe piroman.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: