Galati: CSU Metal a pierdut la Constanţa

Galati: CSU Metal a pierdut la Constanţa

Galati: CSU Metal a pierdut la Constanţa

Campioana en titre la volei feminin, CSU Metal Galaţi, a pierdut partida din prima etapă a noului sezon, 1-3 în deplasare contra celor de la Tomis Constanţa. Primul set a revenit gazdelor


Campioana en titre la volei feminin, CSU Metal Galaţi, a pierdut partida din prima etapă a noului sezon, 1-3 în deplasare contra celor de la Tomis Constanţa.

Primul set a revenit gazdelor (25-19), iar în cel secund Metal, cu venezueleanca Veronica Gomez impresionantă, a condus continuu şi s-a impus cu 25-21. Gălăţencele au început setul trei perefect, au condus cu 9-2, dar n-au putut ţine ritmul, au fost egalate la 11 şi au pierdut cu 19-25. CSU Metal a cedat fizic şi în setul patru nu a mai contat aproape deloc, 25-17 pentru Tomis.

 „În condiţiile ştiute, cu jucătoare ajunse la echipă în această săptămână, nu se prea putea mai mult. Este mulţumitor voleiul arătat de fetele noastre, când se va ajunge şi la un nivel de pregătire adecvat va fi altceva”, a declarat Petrică Deju, vicepreşedintele de la Metal.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: