FOTO-VIDEO Jandarmii gălăţeni le-au pregătit tot felul de surprize liceenilor care i-au vizitat în primele zile din "Săptămâna altfel"

Exerciţiu al Jandarmeriei Galaţi pentru liceeni

Jandarmii gălăţeni şi-au deschis astăzi porţile pentru mai multe grupuri de elevi de la Colegiile Tehnice „Radu Negru” şi „Aurel Vlaicu”, în cadrul proiectelor „Jandarmeria pe înţelesul tuturor” şi „Job Shadow Day®”.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce gazdele le-au prezentat tinerilor o scurtă istoriei Jandarmeriei Române, aceştiai s-au putut familiariza cu aspecte din misiunile jandarmilor cât şi cu materialele specifice meseriei de jandarm. Cu toţii au aşteptat cu sufletul la gură momentul în care jandarmii le-au permis să ţină în mână sau să probeze materialele specifice de intervenţie dar şi armamentul specific de luptă. 

La final elevii au avut parte şi de un mic exerciţiu demonstrativ susţinut de luptătorii grupei Antiteroriste, cu o situaţie ipotetică de urmărire, blocare în trafic şi extracţie din autovehicul.

La finalul întrevederii, mulţi dintre tineri au spus că ar fi încântaţi să se alăture jandarmilor, după absolvirea ciclului liceal şi a promovării examenului de Bacalaureat.

Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: