Deputatul Boldea, căutat pentru înşelăciune imobiliară, a fugit din ţară sâmbătă

Deputatul Boldea, căutat pentru înşelăciune imobiliară, a fugit din ţară sâmbătă

Deputatul Mihail Boldea

Deputatul Mihail Boldea, căutat de Poliţia Română pentru înşelăciune imobiliară, a părăsit teritoriul României încă din data de 17 martie.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE 21.20 Potrivit ultimelor informaţii apărute despre deputatul-fugar, Mihail Boldea ar fi fost localizat pe teritoriul Turciei, transmite Realitatea TV. Până în prezent, autorităţile române nu au confirmat informaţia obţinută pe surse de televiziunea de ştiri.

***

Deputatul Mihai Boldea a părăsit România sâmbătă, pe frontieră terestră, el urmând să fie dat în urmărire generală şi internaţională, a anunţat, miercuri seară, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT).

Boldea a fugit din ţară cu doar trei zile înainte ca deputaţii să avizeze cererea DIICOT de încuviinţare a percheziţiei domiciliare, reţinerii şi arestării lui. El a reuşit astfel să se sustragă urmăririi penale, motiv pentru care va fi dat în urmărire internaţională.

Potrivit sursei citate, procurorii DIICOT au cerut şi arestarea preventivă în lipsă a lui Boldea.

Deputatul este acuzat că de constituirea unui grup infracţional organizat şi înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave. Mihail Boldea făcea parte dintr-o reţea specializată pe înşelăciune imobiliară prin care a creat un prejudiciu de un milion de euro.


CITEŞTE ŞI:
OPINIE Infractorii adunaţi în PDL şi incompetenţii toleraţi în DIICOT

Deputatul Mihail Boldea a primit mandat de aducere

Parlamentul a ridicat imunitatea deputatului Mihai Boldea. El poate fi acum percheziţionat, reţinut sau arestat

Deputatul Mihail Boldea este cercetat într-un dosar de fals şi uz de fals cu terenuri şi imobile. Tun de 1 milion de euro

VIDEO Deputalul Mihai Boldea:”Trăiesc un coşmar care durează de un an şi jumătate!”

Procurorii DIICOT le-au cerut notarilori gălăţeni mai multe documente considerate suspecte, care pot fi probe în „Dosarul Boldea”

Cine este Aurora Luchiniuc, al doilea nume „greu” din „Dosarul Boldea”?


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările