Revista presei locale: Ambulanţa, în prag de evaluare

Revista presei locale: Ambulanţa, în prag de evaluare

Ziare locale Focşani

Ziarele locale case apar astăzi la Focşani vorbesc despre sprijinul pe care AJOFM îl acordă patronilor care înfiinţează noi locuri de muncă, despre evaluarea care a început la Serviciul de Ambulanţă, dar şi despre noile radare ale poliţiei, care au fost puse în funcţiune.

Ştiri pe aceeaşi temă

AJOFM sprijină patronii puşi pe dezvoltare (Ziarul de Vrancea)

Ordonanta 4/2010 privind reglementarea unor masuri de protectie sociala pentru anul 2010 prevede scutirea de la plata contributiilor de asigurari sociale in cazul in care contractul individual de munca se suspenda temporar, total sau partial pentru motive economice, tehnologice, structurale sau similare. Adoptata la aproape o luna diferenta, OUG 13/2010 privind reglementarea unor masuri in vederea stimularii crearii de noi locuri de munca si diminuarii somajului vine in sprijinul agentilor economici care infiinteaza noi locuri de munca. Astfel, angajatorii vor fi scutiti de la plata contributiilor de asigurari sociale pentru persoanele angajate pe posturi nou create.


Ambulanţa, în prag de evaluare (Ziarul de Vrancea)

Evaluarea, care practic a inceput de ieri, va fi realizata de o comisie mixta condusa de dr. Mircea Stoenoiu, directorul adjunct pentru control in sanatate la Directia de Sanatate Publica (DSP). La actiune mai participa si reprezentanti ai Serviciilor de Ambulanta din Prahova, Suceava si Tulcea. Pentru a fi autorizata, Ambulanta a depus deja la DSP un dosar de autorizare ce contine tot portofoliul institutional.


Radarele nedetectabile au fost puse în funcţiune! (Monitorul de Vrancea)

ele sase radare performante, care fac imposibila detectarea lor in timp util de catre aparatele existente pe piata au si surprins citiva soferi care au calcat prea mult pedala de acce-leratie. Cei 32 de politisti care le vor folosi au primit atestarea de la Inspectoratul General al Politiei Romane si astfel, radarele si-au intrat in drepturi. Noile radare ale Politiei detecteaza tot ce se intimpla pe sosele, indiferent daca masinile pe care sint montate stationeaza sau se afla in mers.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: