UPDATE Tânăra ucisă la metrou în staţia Dristor era din Craiova. Tatăl victimei: „E o tragedie, dar nu pot da vina pe femeia care a împins-o“

UPDATE Tânăra ucisă la metrou în staţia Dristor era din Craiova. Tatăl victimei: „E o tragedie, dar nu pot da vina pe femeia care a împins-o“

Femeia din imagini a împins-o pe Alina în faţa trenului

Alina Ciucu, în vârstă de 25 de ani, din Craiova, şi-a pierdut viaţa marţi, 12 decembrie, în Bucureşti, după ce a fost împinsă în faţa trenului, în staţia de metrou Dristor. Tânăra nu a avut nicio şansă de supravieţuire.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE ORA 10.00 Victima, Alina Ciucu, era din localitatea Ostroveni, judeţul Dolj. Contactat telefonic de jurnaliştii „Adevărul“, tatăl victimei a declarat: „Nu am putut să mă uit la imagini. Este o adevărată tragedie ce s-a întâmplat, dar nu pot da vina nici pe femeia care a împins-o, am înţeles că era bolnavă psihic. Este vina autorităţilor“. Bărbatul a mai spus că fiica lui locuia în Bucureşti alături de prietenul ei.
 
Criminala a împins-o pe Alina Ciucu chiar în momentul în care trenul a ajuns în staţie. Mai mult, nicio persoană aflată în apropiere nu a văzut ceea ce s-a întâmplat. 
 
Din primele date ale oficialilor, cele două femei nu se cunoşteau. Potrivit celor mai noi informaţii, tânăra care a murit marţi seară era din Craiova. Mai mult, se pare că şi suspecta în acest caz este o craioveancă. Magdalena Şerban s-a mutat în Capitală în urmă cu câţiva ani.
 
Poliţişti ai Brigăzii de Poliţie Transport Public Bucureşti au depistat o femeie în vârstă de 36 de ani, ale cărei semnalmente corespundeau cu cele ale persoanei căutate şi au dus-o la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti. A fost imediat reţinută şi dusă la audieri. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările