Fată de 13 ani din Craiova, căutată de poliţişti după ce a dispărut de acasă

Fată de 13 ani din Craiova, căutată de poliţişti după ce a dispărut de acasă

O fată de 13 ani din Craiova este căutată de poliţişti după ce, luni, a dispărut de acasă, es-a învoit de la şcoală pentru a pleca acasă, dar, când familia a ajuns acasă, nu a găsit-o, iar ea nici nu a mai răspuns la telefon.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Fata de 13 ani din Craiova a fost găsită într-o comună din Olt, poliţiştii spunând că încerca să ajungă la bunicii ei.

Potrivit IPJ Dolj, fata a fost găsită luni seara în comuna Cezieni din judeţul Olt.

Oamenii legii au stabilit că ea dorea să ajungă la bunicii care locuiesc în localitatea respectivă,. 

Poliţiştii spun că nu a fost victima vreunei infracţiuni, dar continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Anterior, fata a fost dată dispărută de mama sa. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, luni seară, în jurul orei 19.30,  poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de o femeie cu privire la faptul că fiica sa, Daria Cristina Ionescu, de 13 ani, din Craiova, a plecat voluntar de la domiciliu şi nu a mai revenit până în prezent.

Fata are o înălţime de 164 de centimetri, 60 de kilograme, constituţie normală, ten alb, faţă ovală, ochi căprui, păr lung, închis la culoare, purtat de regulă prins în coadă.

La momentul plecării este posibil să fi fost îmbrăcată în pantaloni de trening negri, bluză de trening neagră şi tricou deschis la culoare.

Poliţiştii spun că fata s-ar fi învoit de la şcoală pentru a merge acasă, i-a confirmat mamei că a ajuns, dar în momentul când restul familiei a ajuns acasă ea nu a fost de găsit şi nici nu a răspuns la telefon.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea fetei sunt rugate de poliţişti să sune la numărul unic de urgenţă 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: