Concursul pentru angajarea măturătorilor va fi reluat. Doritorii sunt așteptați mâine la Salubritate

Conducerea societății de salubritate a primăriei a anunțat că angajările la mătură vor fi reluate, după ce săptămâna trecută au fost înregistrate 80 de contestații dar și din cauza unor “vicii de procedură”.

La interviurile care au avut loc săptămâna trecută pentru cele 156 de măturători care vor face curățenie pe străzile orașului până în luna noiembrie au venit peste 500 de oameni, iar în urma preselecției au fost înregistrate aproximativ 80 de contestații, susțin reprezentanții SC Salubritate Craiova. “Hotărârea a fost luată ca urmare a constatării de către comisia de soluționare a contestațiilor, depuse după proba de interviu din 5-6 martie 2012, a unor vicii de procedură. Interviurile pentru ocuparea celor 156 de posturi vor avea loc mâine, 13.03.2012, ora 9.00, la sediul SC Salubritate Craiova, din strada Brestei, nr. 129 A”, se precizează într-un comunicat al SC Salubritate Craiova SRL. Potrivit directorului general, Flavius Sirop, reluarea procedurii a fost decisă pentru a înlătura suspiciunile care planau asupra modului în care au fost făcute angajările. „Din cauza numărului mare de contestații depuse dar și a unor erori în procedura de preselecție a lucrătorilor sezonieri, am decis să reluăm interviurile pentru a înlătura orice urmă de suspiciune legată de corectitudinea angajărilor”, a  precizat directorul general al SC Salubritate Craiova SRL.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările