Angajaţii de la Centrul de Transfuzii Craiova care au vândut sânge la negru rămân în arest la domiciliu VIDEO

Angajaţii de la Centrul de Transfuzii Craiova care au vândut sânge la negru rămân în arest la domiciliu VIDEO

Angajaţii de la Centrul de Transfuzii de Sânge sunt acuzaţi că au vândut sânge la negru

Asistentul Cristian Cosmin Magaon (24 de ani) şi registratorul Mihaela Oprişan (33 de ani) au fost trimişi în judecată pentru luare de mită. Angajaţii Centrului de Transfuzii Craiova sunt acuzaţi că au vândut sânge la negru.

Ştiri pe aceeaşi temă

Asistentul Cristian Cosmin Magaon (24 de ani) şi registratorul Mihaela Oprişan (33 de ani), ambii angajaţi la Centrul de Transfuzii Sanguine Craiova, sunt acuzaţi de că au vândut la negru cu 50 de lei sau 100 de lei o unitate de sânge.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj au stabilit că bolnavii care nu dădeau mită, însă aduceau donatori, nu primeau nici măcar o pictăură de sânge. În luna mai în anul 2016 o femeie şi-a internat tatăl bolnav de cancer la Secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean din Craiova. Bărbatul a avut nevoie de sânge pentru efectuarea unor transfuzii, iar familia a reuşit imediat să aducă doi donatori. Cât timp a stat internat în spital, pacientul nu a primit nici măcar o picătură de sânge, iar pe data de 12 mai a decedat.

VIDEO

 

Descinderi la Centrul de Transfuzie Sanguină Craiova: doi angajaţi sunt acuzaţi că au vândut sânge la negru  

Asistentul Cristian Cosmin Magaon (24 de ani) şi registratorul Mihaela Oprişan (33 de ani), au fost reţinuţi pentru luare de mită, iar ulterior plasaţi în arest la domiciliu.

Magistraţii Tribunalului Dolj le-au prelungit năsura arestului la domiciliu pe data de 29 mai angajaţilor care au vândut sânge la negru cu încă 30 de zile.

Anchetatorii au mai stabilit că angajaţii Centrului de Transfuzii Sanguine Craiova rezolva toate tranzacţiile la telefon. Pentru a proba toate aceste informaţii, patru poliţişti sub acoperire au mers şi au cumpărat sânge.
 
Poliţist sub acoperire: E pozitiv. E de-ăla pozitiv.
Cosmin Magaon: AB4?
I.: AB4, da. Mihai o cheamă. La…
C.M.: La ce spital e?
I.: Pansela, la Chirurgie …
C.M.: Pansela?
I.: Da, o operează jos.
C.M.: La numărul 1, aici?
I.: Da.
C.M.: Aşa şi cum… A2 pozitiv? AB4?
I.: AB4, AB4!
C.M.: Gata!
I.: Şi e de-aia pozitivă…
C.M.: Aşa şi…
I.: E bine două bastoane?
C.M.: Da, da, da! Cât ai matale, nu-ţi…

citeste totul despre: