VIDEO Kira Hagi a fost desemnată „Cea mai bună actriţă“ la Actors Awards

VIDEO Kira Hagi a fost desemnată „Cea mai bună actriţă“ la Actors Awards

Kira Hagi, premiată la Hollywood Sursa Facebook Kira Hagi

Kira Hagi, fiica „Regelui“ Gheorghe Hagi, a fost desemnată „Cea mai bună actriţă“ la Actors Awards, o competiţie internaţională care recompensează actorii de pretutindeni.

Ştiri pe aceeaşi temă

Competiţia Actors Awards oferă recunoaştere în fiecare lună actorilor de pe plan internaţional, care joacă în filme de lung metraj şi de scurt metraj, în producţii independente sau în seriale TV şi online.

Kira, o tânără aspirantă la Hollywood, a fost remarcată pentru rolul din producţia americană „Fragile“. Ea a fost răsplătită cu titlul de „Cea mai bună actriţă“ pe decembrie 2017 la Actors Awards, o competiţie ce o poate propulsa în atenţia producătorilor.

„Eu în drum spre Oscar…“, a comentat Kira Hagi pe pagina sa de Facebook.

„Suntem încântaţi să anunţăm finaliştii lunii decembrie 2017“, a comunicat Actors Awards la 9 ianuarie.

Aceştia sunt: Ashley Tabatabai - Falsified (Marea Britanie), Noah Howald - About Patience (Switzerland), Kira Hagi - Fragile (SUA), Brian Quintero - Narcissistic (Canada), Carlos Antonio Leon - Ann (SUA), Bryan Larkin - Dead End (Hong Kong, Marea Britanie). 

„Foarte interesantă prestaţia acestei tinere şi talentate actriţe. Kira a oferit o performanţă extraordinară într-un provocator spectacol one-man show. A fost o plăcere să o urmăresc. Felicitări!“, a transmis Jean Vincentelli, actorul francez care este preşedintele juriului Actors Awards. 

Pe aceeaşi temă: 

FOTO Mesajul emoţionant al fiicei lui Hagi, transmis de la Los Angeles, după ce tatăl ei a câştigat titlul de campion în România. Cum arată acum fata Regelui

VIDEO Hagi la 50 de ani. Cel mai emoţionant cadou primit de "Rege"

citeste totul despre: