Pacient declarat mort de Spitalul Judeţean. La morgă, familia a descoperit că trupul neînsufleţit este al unui străin

Pacient declarat mort de Spitalul Judeţean. La morgă, familia a descoperit că trupul neînsufleţit este al unui străin

Rudele unui pacient internat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa au fost anunţate că acesta a murit. În momentul când au ajuns la morgă, au realizat că trupul neînsufleţit era al unui străin.

Ştiri pe aceeaşi temă

Săptămâna trecută, Mihaela Mincu, fiica bărbatului care a fost declarat decedat din greşeală, a povestit că tatăl ei, în vârstă de 88 de ani, era internat pe secţia Medicală 2, în acelaşi salon cu un bărbat de 67 de ani, ambii având aceeaşi afecţiune şi acelaşi tratament. 
 
Femeia s-a pregătit de înmormântare, însă în momentul în care a mers la morgă să ridice cadavrul a descoperit că este vorba de un alt bărbat. Femeia intenţionează să dea în judecată Spitalul Judeţean Constanţa pentru această eroare.
 
Conducerea Spitalului Judeţean Constanţa a declanşat o anchetă administrativă, urmând să se stabilească cine se face vinovat de această eroare, dacă a fost vorba de o asistentă medicală sau de medicul de gardă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie luate măsurile legale.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările