O localitate din judeţul Constanţa a înregistrat o incidenţă foarte mare a cazurilor de COVID-19, de 6,01 la mia de locuitori

O localitate din judeţul Constanţa a înregistrat o incidenţă foarte mare a cazurilor de COVID-19, de 6,01 la mia de locuitori

Incidenţa cazurilor de cOVID-19 la nivel naţional

Deşi o comună din judeţul Constanţa a înregistrat o incidenţă de 6,01 la mia de locuitori în ultimele 14 zile, autorităţile au decis că nu se impune carantinarea ei având în vedere că cele mai multe cazuri provin dintr-un focar.

Ştiri pe aceeaşi temă

În comuna Fântânele incidenţa cazurilor de COVID-19 a trecut de 6, au anunţat reprezentanţii Prefecturii Constanţa. „Incidenţa este de 6,01. Au fost înregistrate, în ultimele 14 zile, zece cazuri la o populaţie de 1.664 locuitori. 
 
Momentan, nu s-a discutat despre carantinarea localităţii Fântânele, pentru că, din totalul cazurilor, opt provin dintr-un focar. Persoanele au fost izolate şi contacţii acestora, carantinaţi”, au transmis reprezentanţii Prefecturii Constanţa. 
 
În judeţ, la ultima raportare, 91 de persoane din Constanţa au fost depistate pozitiv cu SARS-CoV-2. Numărul deceselor a ajuns la 101. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările