Un alt caz de prezervative expirate şi contrafăcute la Cluj. Ce îi sfătuieşte Durex pe consumatori

Un alt caz de prezervative expirate şi contrafăcute la Cluj. Ce îi sfătuieşte Durex pe consumatori

Imagine trimisă de un clujean ziarului Adevărul. Pe cutie este o dată, iar pe prezervativ - o altă dată de expirare

Reprezentanţii companiei Durex au verificat cazul prezervativelor expirate sesizat de un tânăr din Cluj şi au ajuns la concluzia că acesta sunt contrafăcute.

Ştiri pe aceeaşi temă

Reprezentanţii companiei Durex au făcut verificări în cazul prezervativelor expirate sesizate de un tânăr din Cluj şi au ajuns la concluzia că acestea sunt contrafăcute.

Răspunsul companiei:

„Durex a luat la cunoştinţă din mass-media noul caz de prezervative expirate puse în vânzare în Cluj-Napoca, reclamate de un consumator.

Ca urmare a verificărilor, compania aduce la cunoştinţa publicului larg că prezervativele Durex Extended Pleasure comercializate de o farmacie din Cluj-Napoca nu au fost produse şi nici puse pe piaţă de către Durex, acestea fiind produse contrafăcute.

Durex îşi exprimă interesul pentru un dialog deschis cu autorităţile şi consumatorii pentru a preveni şi stopa fenomenul produselor contrafăcute şi stă la dispoziţia acestora pentru orice informaţii necesare pentru a facilita investigaţiile. Mai mult, compania susţine autorităţile vamale româneşti prin derularea periodică de sesiuni de instruire a personalului în vederea creşterii gradului de conştientizare asupra acestei probleme, dar şi a identificării şi confiscării produselor contrafăcute.

Calitatea şi siguranţa produselor, precum şi sănătatea oamenilor, reprezintă o prioritate majoră pentru Durex compania fiind implicată în mod activ în lupta împotriva celor care pun pe piaţă produse contrafăcute şi a celor care îî sprijină. Prezervativele autentice Durex sunt de calitate superioară, acestea trecând print-un proces amplu de testare a siguranţei şi calităţii înainte să ajungă pe piaţă şi la consumatori. De asemenea, prezervativele autentice Durex sunt fabricate cu respectarea întocmai a legislaţiei şi standardelor aplicabile.

De asemenea, îndrumăm toţi consumatorii care au suspiciuni privind calitatea şi autenticitatea produselor Durex să contacteze compania la office-romania@rb.com sau la Telefonul Consumatorului – 021 529 67 00 de luni până vineri între orele 9 şi 17“.

Acest caz de prezervative expirate a fost sesizat cotidianului Adevărul de către un tânăr din Cluj. El cumpărase în urmă cu o săptămână o cutie de prezervative la 7 lei şi a descoperit că au aveau termenul de valabilitate până în mai 2015. La câteva zile distanţă a mai luat o cutie şi aceea avea prezervative expirate. Tânărul a depus o plângere online la Protecţia Consumatorilor.

Povestea pe larg AICI.

Mai puteţi citi:

Protecţie sexuală expirată: un nou caz de prezervative vechi vândute în farmaciile din România

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: