Primarul Clujului, Emil Boc, a inaugurat un cabinet stomatologic şcolar

Primarul Clujului, Emil Boc, a inaugurat un cabinet stomatologic şcolar

Emil Boc   FOTO: Florina Pop

Emil Boc a inaugurat miercuri, 8 mai, în cadrul obişnuitei conferinţe săptămânale, un cabinet stomatologic de la Şcoala „Constantin Brâncuşi“. Administraţia clujeană a alocat, în 2013, un milion de lei pentru modernizarea a 17 cabinete stomatologice şcolare din oraş.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Investiţia a fost una de succes şi benefică, pentru că îi ajută pe elevii clujeni să aibă tratamente stomatologice la timp şi să se ferească de dureri. Mă bucur că aici la Şcoala Brâncuşi cabinetul stomatologic arată la standarde impecabile.
Anul acesta, Primăria Cluj-Napoca a alocat, din buget, aproximativ un milion de lei pentru finanţarea celor 17 cabinete stomatologice şcolare. Deci ceea ce nu face Guvernul şi Casa de Sănătatate, face Primăria în continuare anul acesta“, a declarat primarul Emil Boc.

Acesta a mai afirmat că programul iniţiat de Primăria Cluj-Napoca, de a moderniza 17 cabinete stomatologice, este unul gratuit şi organizat în parteneriat cu Universitatea de Medicină şi Farmacie „Iuliu Haţieganu“ din Cluj-Napoca.

Boc a spus că administraţia locală mai are un program tot cu cabinete stomatologice adresate şomerilor şi pensionarilor, în premieră în România şi că şi alte administraţii locale îl pot prelua. Ideea acestui program îi aparţine fostului primar al Clujului, Sorin Apostu, cercetat pentru luare de mită în formă continuată, complicitate la spălare de bani în formă, complicitate la fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată, trafic de influenţă în formă continuată etc.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: