Plata taxelor şi impozitelor se face şi online la Cluj

Plata
taxelor şi impozitelor se face şi online la Cluj

La Cluj, taxele şi impozitele se pot plăti şi online FOTO: Adevărul

Primăria Cluj-Napoca anunţă călocuitorii orşaului îşi pto plăti taxele şi impozitele şi online. Măsura vine să evite aglomeraţia specifică acestei perioade.

Ştiri pe aceeaşi temă

Clujenii care nu vor să piardă timpul la coadă pot să-şi plăteasă taxele şi impozitele online. Pentru asta trebuie să acceseze site-ul Primăriei Cluj-napoca, la secţiunea „Taxe şi impozite“,  adică AICI.

Tot online se pot achita şi alte taxe care ţin de Evidenţa Populaţiei (eliberare carte de identitate, viză de reşedinţă etc.), precum şi amenzi, AICI.

Administraţia locală mai anunţă că, din acest an, Direcţia de Asistenţă Socială şi Medicală Cluj-Napoca a modificat locul unde se vor distribui alimente din programul PAED - derulat din fonduri de la Uniunea Europeană, pentru şomeri.
Ajutoarele se vor acorda din spaţiul amenajat pe Calea Baciului nr. 18. Programul de ridicare a alimentelor este: luni, marti, miercuri - între 8.30 -15.30,
joi între orele 8.30 şi 16.30, iar vineri între orele 8.30 şi 13.00.

În cadrul acestui program, în 2013, la Cluj-Napoca, circa 3.500 de persoane nu au ridicat încă pachetele alimentare atribuite.

Mai puteţi citi:

Taxe şi impozite mai mari în 2014

Taxele şi impozitele s-au mărit şi la Cluj-Napoca cu 16%. Dările se vor încasa din 5 februarie

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările