Maşină de poliţie a acroşat o femeie aflată pe trotuar. Victima de 55 de ani, operată de urgenţă. Medicii sunt rezervaţi

Maşină de poliţie a acroşat o femeie aflată pe trotuar. Victima de 55 de ani, operată de urgenţă. Medicii sunt rezervaţi

Maşina de Poliţie a ajuns la trotuar. FOTO: Ştiri de Cluj

Prognosticul este rezervat în cazul femeii de 55 de ani care, aflată pe trotuar, a fost acroşată de o maşină de poliţie într-o intersecţie din centrul Clujului. Maşina de poliţie, care a intrat în intersecţie cu semnelele luminoase pornite, a fost tamponată de un autoturism avea verde la semafor.

Poliţiştii clujeni au anunţat că astăzi, la ora 08.15 a vut loc, într-o intersecţie din centrul oraşului, un accident rutier soldat cu rănirea unei persoane.  
 
Conform primelor informatii, s-a produs o coliziune între o autospecială de poliţie şi un alt autovehicul la intersecţia străzilor Traian Moşoiu şi Piaţa Cipariu, din Cluj-Napoca. În urma coliziunii, autospeciala a fost proiectată pe trotuar, unde a accidentat o femeie, de 55 de ani, din Cluj-Napoca.
 
„Din primele informaţii rezultă că autspeciala avea semnalele luminoase in functiune; este in derulare o anchetă care va stabili toate detaliile legate de acest accident”, arată reprezentanţii IPJ. Pe de altă parte, autoturismul a intrat in autospeciala de politie, însa ar fi patruns în intersectie pe culoarea verde a semaforului.
 

Medicii sunt rezervaţi

 
„Pacienta, în varsta de 58 de ani, a fost victima unui accident rutier. Diagnostic: politraumatism, traumatism cranio-facial grad I cu epistaxis bilateral oprit, traumatism vertebro-medular amielic la nivel C2, D12 L1, traumatism toraco-abdominal, hemoretroperitoneu prin leziune de rinichi drept, uroperitoneu prin leziune de vezica urinara, fracturi multiple la nivel de bazin, femur stang si platou tibial stang. 
Pacienta a fost directionata spre sala de operatie, fiind pacient critic necesita interventie operatorie imediata. Prognosticul este rezervat”, au susţnut reprezentanţii Spitalului Judeţean de Urgenţe. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: