Accident rutier mortal, aproape de intrarea în Cluj-Napoca. Viteza i-a fost fatală unui bărbat de 68 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei.
Accidentul s-a produs pe fondul neadaptării vitezei.

Un bărbat în vârstă de 68 de ani a decedat într-un accident rutier, miercuri, 1 mai, pe Dealul Feleacului, aproape de intrarea în Cluj. Şoferul a pierdut controlul asupra maşinii şi a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit violent de o altă maşină.

„Un bărbat de 68 de ani, care conducea maşina pe DN1, pe sensul Cluj-Napoca, pe fondul neadaptării vitezei, pătrunde pe contrasens şi intră în coliziune cu un alt autoturism condus de un bărbat de 27 de ani. Bărbatul de 68 de ani a fost rănit. Se acordă îngrijiri la faţa locului”, au anunţat iniţial reprezentanţii Poliţiei Cluj.

Ulterior, aceştia au revenit pentru a confirma decesul bărbatului: „Conducătorul auto de 68 de ani a decedat.” Şoferul care şi-a pierdut viaţa în accident conducea un automobil Dacia Logan şi era originar din Cluj.

Citeşte şi 

Accident oribil pe DN1 E60. O fetiţă de 11 luni şi un băieţel de 5 ani au decedat, iar mama lor se zbate între viaţă şi moarte

VIDEO  Grav accident de circulaţie pe drumul dintre Cluj şi Târgu Mureş, chiar la intrarea în judeţul Mureş. Traficul este blocat pe DN 16

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite