Maşină împodobită ca un pom de Crăciun, pe străzile Clujului. „Îi mai lipseşte doar instalaţia de beculeţe”

Maşină împodobită ca un pom de Crăciun, pe străzile Clujului. „Îi mai lipseşte doar instalaţia de beculeţe”

Maşina împodobită ca un brad de Crăciun a fost fotografiată în centrul Clujului. FOTO: Info Trafic Cluj

Fotografiile unei maşini decorate ca un brad cu ocazia sărbătorilor de iarnă au devenit virale, după ce au fost postate pe pagina de Facebook Info Trafic Cluj.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei mai mulţi internauţi s-au amuzat de imagini, în timp ce unii l-au ironizat pe proprietarul maşinii. „Ăsta îşi bate joc de maşină”, a spus un internaut, completat de un altul: „Sigur o luat-o razna de când o stat o oră în coloană pe Clinicilor”., în timp ce un altul a adăugat: „Îi mai lipseşte doar instalaţia de beculeţe”.

Alţii, în schimb, i-au luat apărarea şoferului. „Nu înţeleg ce e de râs. Trebuia să ceară permisiunea întregului oraş, să-şsi decoreze maşina? Cu ce deranjează că a decorat maşina? A decorat-o pe banii voştri?”.

O clujeancă i-a criticat pe cei care au râs de maşina împodobită: „Care i problema unora ce face omul cu maşina personală? Se bucură de Crăciun. Luna Decembrie este frumoasa aşa. Unii nu au casele decorate aşa. Bravo lui! Maşinile multor femei arată ca cele de gunoieri si a multor bărbaţi sunt curate, îngrijite şi frumos decorate. Bravo şi respect!”

 

Vă mai recomandăm:

Din isprăvile lui Boc: Pomi plantaţi pe şantier „dispăruţi“ după câteva zile şi arbori puşi în mijlocul trotuarului

 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările