FOTO Primul parking cu teren de sport pe acoperiş se construieşte la Cluj

FOTO Primul parking cu teren de sport pe acoperiş se construieşte la Cluj

Clujul este unul dintre cele mai aglomerate oraşe, iar locurile de parcare sunt în continuare insuficiente

Parkingul va avea un regim de înălţime de 2 subsoluri şi parter, peste care va fi amenajat un teren de sport, au anunţat autorităţile locale.

Un nou parking se construieşte în unul dintre cele mai aglomerate oraşe ale ţării. Lucrările la parkingul de pe strada Mogoşoaia demarează în această săptămână şi ar urma să dureze circa un an şi jumătate - doi ani. Imobilul va avea două nivele la subsol şi unul suprateran, iar deasupra va fi realizat un teren de sport.
 
 
„Pe platforma unde va fi construită clădirea au fost demolate 113 garaje, urmând ca în locul lor să fie construite 292 locuri de parcare, 9 staţii de încărcare pentru maşini electrice (din care 5 active şi 4 rezervă), 34 locuri de parcare pentru biciclete (în parking), spaţiu special pentru 26 biciclete, 23 locuri de parcare pentru motociclete şi scutere şi locuri de parcare pentru vizitatori”, a precizat viceprimarul Dan Tarcea.
 
 
Costurile totale ajung de 15.400.511,40 lei fără TVA, din care proiectarea este de 406.000 lei, iar execuţia propriu-zisă este de 14.994.511,40 lei fără TVA.
Imagini din aceeasi galerie
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările