Aproape 300.000 de participanţi la Untold. 75% dintre ei erau vaccinaţi

Aproape 300.000 de participanţi la Untold. 75% dintre ei erau vaccinaţi

Ultima zi a festivalului UNTOLD a fost una memorabilă. Peste 65.000 de oameni au trecut pragul tărâmului magic UNTOLD, în a patra zi a festivalului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, în total, în cele patru zile peste 265.000 s-au bucurat de ediţia din 2021 a festivalului UNTOLD, în condiţii de maximă siguranţă, în cel mai sigur loc public din România. Timp de patru zile, fanii veniţi din peste 100 de ţări ale lumii s-au bucurat de prezenţa celor mai mari artişti, DJ-i şi trupe live.

Fiecare invitat al festivalului UNTOLD şi-a declarat entuziasmul de a ajunge la un eveniment cu public, după o perioadă de doi ani de pauză. Încărcătura emoţională a fost puternică în fiecare zi a festivalului, atât pentru participanţi, cât şi pentru artişti şi organizatori. Alok, care ocupă locul 5 în clasamentul celor mai buni 100 de DJ ai lumii, a fost unul dintre artişii care a urcat pe mainstage-ul UNTOLD în ultima noapte de festival. Brazilianul le-a mărturisit zecilor de mii de fani că este extrem de recunoscător pentru ceea ce a trăit pe Cluj Arena.

„Este primul meu show live după o perioadă lungă de timp. Sunt extrem de entuziasmat pentru că am această ocazie de a fi alături de voi. Sunt DJ de peste 17 ani, dar în ultimii doi ani nu am putut ajunge la niciun eveniment. Iubesc România şi-mi doresc să revin la UNTOLD!”, a declarat Alok. Experienţa UNTOLD 2021 a inclus un alt moment memorabil pe mainstage-ul festivalului.

Afrojack, care ocupă locul 7 în ierarhia celor mai buni 100 de DJ ai lumii, a lansat în premieră mondială pe Cluj-Arena noul său single intitulat „Anywhere”. A fost un dar oferit de DJ-ul şi producătorul olandez fanilor care au aşteptat revenirea lui pe scenă mai bine de doi ani. Alături de aceşti artişti pe scena principală UNTOLD au mai urcat cei doi membri ai proiectului Ofenbach, francezul Martin Solveig şi DJ-ul olandez Quintino, care a închis festivalul pe mainstage. A patra zi a festivalului s-a încheiat cu o ceremonie emoţionantă şi cu un foc de artificii impresionant.

ARTIŞTII DE LA SCENELE GALAXY ŞI ALCHEMY AU FĂCUT SENZAŢIE

Unul dintre cei mai aşteptaţi artişti la UNTOLD 2021, o altă premieră pentru un festival din România, a fost revelaţia curentului underground techno, Charlotte de Witte, care a ajuns la scena Galaxy. Artista din Belgia a marcat închiderea festivalului la casa techno a festivalului. Tot aici au făcut magie Tale of Us, Amelie Lens şi Colyn. Britanicii de la Rudimental, DUB FX & Woodnote, dar şi artişti români au pregătit pentru fanii ajunşi la scena ALCHEMY show-uri live spectaculoase. Pe toate celelalte scene au urcat alţi peste 40 de artişti. În 2022 acest ţinut magic, numit UNTOLD îşi va deschide din nou porţile pentru cei care vor sa-i descoperiti secretele.

MĂSURI DE SIGURANŢĂ

75% dintre fanii prezenţi la ediţia din acest au fost persoane vaccinate. Media înregistrată la UNTOLD a fost una impresionantă fiind aproape de trei ori mai mare faţă de media imunizării la nivel naţional. Acest lucru vine să confirme faptul că festivalul UNTOLD din acest an a reprezentat cel mai sigur loc public din România, dar şi faptul că festivalul a fost un stimulent bun pentru cei care se vaccinează.

Duminică, 12 septembrie din toate cele peste 2600 de persoane testate la cele 28 de centre medicale din întreaga ţară, acreditate UNTOLD, doar 3 persoane au fost depistate pozitiv cu virusul COVID-19. Toate cele 3 persoane depistate pozitiv în centrele medicale nu s-au mai deplasat spre zona festivalului şi au urmat protocolul medical prestabilit de autorităţi.

Abonamentele sau biletele lor au fost anulate pentru ediţia din acest an, urmând a primi vouchere valorice sau bilet de 1 zi pentru ediţia din 2022 a festivalului UNTOLD. Accesul la festival s-a făcut exclusiv în baza Certificatului Digital UE COVID-19 sau a testării rapide în centrele medicale acreditate UNTOLD. În plus, ca o extra măsură de siguranţă şi minorii de peste 7 ani s-au supus aceluiaşi triaj epidemiologic.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările