Utile. Eliberarea actelor de identitate se face în 10 zile pe malul Borcei

Utile. Eliberarea actelor de identitate se face în 10 zile pe malul Borcei

Eliberarea actelor de identitate se face în 10 zile la Călăraşi FOTO Facebook/PMC

Serviciul de Evidenţă a Populaţiei din Călăraşi eliberează acte de identitate în termen de 10 zile de la depunerea solicitării.

Ştiri pe aceeaşi temă

Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor din cadrul Primăriei Municipiului Călăraşi a anunţat că, în conformitate cu prevederile art. 15 (5) al OUG 97 / 2005 privind evidenţa, domiciliul, reşedinţa şi actele de identitate ale cetăţenilor români, termenul de soluţionare a cererilor pentru eliberarea unui act de identitate este de până la 30 de zile de la data înregistrării cererii la serviciul public comunitar de evidenţă a persoanelor. În situaţii deosebite, termenul poate fi prelungit cu cel mult 15 zile de către şeful serviciului public comunitar de evidenţă a persoanelor.

 „La nivelul SPCLEP Călăraşi, termenul de soluţionare se încadrează în limitele prevăzute de actul normativ menţionat mai sus, fiind de 10 zile. Vă mulţumim pentru înţelegere” , a precizat Constantin Pucheanu, şef SPCLEP Călăraşi. 
 
Vă mai recomandăm şi:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările