Revizie la reţeaua de gaze naturale. Se opreşte alimentarea în cartierul "Doi moldoveni"

Revizie la reţeaua de gaze naturale. Se opreşte alimentarea în cartierul

Se opreşte alimentarea cu gaze FOTO Adevărul

Din cauza lucrărilor programate la reţeaua de gaze naturale, Distrigaz Sud a anunţat că opreşte alimentarea luni, 2 octombrie, pe două străzi din Călăraşi, din cartierul "Doi moldoveni".


Pentru modernizarea reţelei de distribuţie, creşterea gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu gaze naturale, compania va sista alimentarea la consumatorii casnici şi non-casnici din Călăraşi, pe strada Muşeţelului, în intervalul orar 08.30 – 11.30 şi pe strada Constructorului, în intervalul orar 07.30 – 15.30.
“Reamintim clienţilor noştri că pot apela serviciul de call-center Apeluri de Urgenţă al Distrigaz Sud Reţele la numărul unic 021 9281. Ne cerem scuze pentru inconvenientele create clienţilor noştri şi le mulţumim pentru înţelegere”, spun reprezentanţii companiei.

Vă recomandăm şi:

1 octombrie vine cu scumpiri. Românii trebuie să plătească mai mult pentru carburanţi, energie electrică şi gaze naturale

O comună va rămâne fără gaze naturale timp de o zi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: