Parcarea autoturismelor va fi interzisă pe principalul bulevard din Buzău

Parcarea autoturismelor va fi interzisă pe principalul bulevard din Buzău

Motiv de îngrijorare pentru zeci de mii de buzoieni: în viitorul apropiat, maşinile nu ar mai putea fi parcate pe bulevardul Unirii, cea mai importantă arteră din municipiul Buzău.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Anunţul a fost făcut de către primarul Constantin Toma, la un post tv regional. Măsura ar putea fi aplicată, spune edilul, şi pe alte artere din municipiu, cu trafic rutier intens.
 
Constantin Toma spune că specialiştii din Primăria Buzău caută soluţii pentru ca punctele termice nefuncţionale din spatele blocurilor de pe bulevardul Unirii să fie demolate, iar în locul lor să se amenajeze parcări.
 
Desfiinţarea parcărilor de pe Unirii se va face însă doar după ce vor fi amenajate câteva sute de noi locuri de parcare în spatele blocurilor.
 
În prezent, cel mai mare bulevard al oraşului Buzău se află în plin proces de reabilitare, cu bani europeni. Lucrările vor fi gata la sfârşitul acestui an.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările