Beneficiarii Cantinei sociale din Buzău vor primi o masă bogată de Crăciun

Beneficiarii Cantinei sociale din Buzău vor primi o masă bogată de Crăciun

Doru Crăciun, directorul cantinei sociale din Buzău

Buzoienii fără posibilităţi materiale, care au nevoie de ajutorul comunităţii pentru a supravieţui, vor simţi şi ei spiritul sărbătorilor de iarnă. O masă bogată, tradiţională, vor primi şi în acest an, de Crăciun, beneficiarii de la Cantina de ajutor social a municipiului Buzău.

 
Un asistat are dreptul la un meniu de 10 lei, pe zi, de la Cantina de ajutor social a Primăriei, însă în perioada sărbătorilor, alimentele sunt suplimentate faţă de o lună obişnuită din an. Astfel, 75 de lei este valoarea pachetului pe care îl vor primi de Crăciun beneficiarii cantinei de ajutor social. 
 
Tobă, leber, caltaboş, pulpă de porc, cozonac, suc, portocale: acesta este meniul tradiţional de care se vor bucura sute de sărmani din oraşul Buzău în perioada Crăciunului. 
 
Potrivit directorului Cantinei de ajutor social Buzău, Doru Crăciun, în prezent sunt în evidenţele instituţiei 310 beneficiari. Pentru a-şi primi pachetele de Crăciun, sărmanii oraşului Buzău sunt aşteptaţi la Cantina de ajutor social în primele zile ale săptămânii viitoare. 
 
Citeşte şi:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: