Se schimbă sensurile de circulaţie pe mai multe străzi din Braşov

Se schimbă sensurile de circulaţie pe mai
multe străzi din Braşov

Decizia a fost luată pentru a fluidiza traficul în zonă. FOTO:Panoramio.

Comisia de Circulaţie din cadrul Primăriei Braşov a decis să schimbe sensurile de circulaţie din zona delimitată de străzile 13 Decembrie, Griviţei, Mihail Kogălniceanu şi Iuliu Maniu.

Pe tronsonul din strada Gheorghe Lazăr cuprins între 13 Decembrie şi Petru Maior va fi sens unic dinspre 13 Decembrie, iar din dreptul străzii Petru Maior până în Ana Ipătescu, sens dublu. Pe această stradă se parca pe ambele părţi, astfel că pe primul tronson nu mai puteau trece două maşini una pe lângă alta. Totodată, şi pe strada Petru Maior va fi sens unic dinspre Iuliu Maniu spre Griviţei, iar pe străzile Miron Costin şi Ana Ipătescu se va putea circula cu autoturismul doar dinspre Gheorghe Lazăr spre Iuliu Maniu, scrie newsbv.ro.

Pe Traian Grozăvescu se va reintroduce circulaţia pe ambele sensuri. Pe strada Decebal, aflată între Traian şi Saturn, va fi sens unic dinspre Barbu Ştefănescu Delavrancea spre Zizinului. În urma solicitărilor locatarilor, pe o parte a acestei străzi se vor amenaja locuri de parcare de reşedinţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: