Peste 7.000 de lei, colectaţi pentru Andreea Şerban, supravieţuitoarea accidentului de pe strada Carpaţilor

La petrecerea caritabilă „Dreptul la adolescenţă", dedicată Andreei Şerban, supravieţuitoarea cumplitului acident petrecut anul trecut, pe strada Carpaţilor, prietenii tinerei au reuşit să adune peste 7.000 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Evenimentul de aseară a fost găzduit de Aroma Caffe şi a reunit zeci de tineri dornici să o ajute pe Andreea Şerban (20 de ani) să revină la viaţa de dinaintea accidentului. Cu toţii au fost sensibilizaţi de povestea tinerei care a stat 23 de zile în comă şi care acum se luptă cu o semipareză pe partea dreaptă.

Povestea fetei care a scăpat din maşina morţii

La petrecere a fost prezentă şi Andreea Şerban, însoţită de mama ei, Daniela. Tânăra a stat doar o oră alături de prieteni, pentru că s-a învoit din spital la spital, unde urmează un tratament din cauza greutăţii sale de numai 36 de kilograme. „M-am bucurat să-mi revăd prietenii şi le mulţumesc că sunt alături de noi", a spus Andreea.

VEZI AICI FOTO ŞI CUM A AVUT LOC ACCIDENTUL

Daniela Şerban, mama Andreei, a fost vizibil emoţionată de gestul tinerilor care au sărit în ajutorul fiicei sale. „Semipareza de pe partea stângă i s-a mutat pe partea draptă. Totuşi, Andreea se simte mai bine şi pentru asta le mulţumim celor de la Medo, în special medicului chinez cu care face acupuntură, apoi profesorului doctor Dan Minea şi doctoriţei Miclăuş de la Neuro, unde a făcut recuperare şi prietenilor care au ştiut să rămână alături de ea" a ţinut să transmită mama Andreei.


Minge şi tricou semnate de FC Braşov, scoase la licitaţie

Pentru că au aflat de situaţia materială a familiei Şerban, prietenii Andreei au organizat şi o licitaţie. „Am fost colege la un local din Braşov, după care am rămas prietene. Am licitat câteva obiecte pentru ca suma care va merge la Andreea să fie cât mai mare. Intenţionăm să organizăm şi alte petreceri caritabile pentru ajutorarea prietenei noastre. Ne bucurăm că este optimistă şi că luptă să se facă bine, dar ştim că suferă foarte mult pentru prietenele pe care le-a pierdut în accident", a spus Raluca Roşu.


Aseară au fost licitate: un tricou şi o minge semnate de FC Braşov, două inele personalizate de un brand internaţional, o sticlă de flair şi multe alte obiecte de marcă.


Jucătorul Cristi Oros a venit din partea FC Braşov


Braşoveanul Valentin Luca, desemnat cel mai bun barman din România, a adus la licitaţie o sticlă de flair pe care a câştigat-o la un concurs din Londra. „Sticla are o semnificaţie foarte importantă pentru mine. Am câştigat-o în noiembrie, anul trecut, la o finală din Londra. Este o sticlă de pregătire pentru barmani şi se adresează lumii HoReCa, barmanilor", a explicat barmanul braşovean.


Toţi banii adunaţi în urma petrecerii caritabile vor fi donaţi Andreei. Oricine vrea să o ajute pe Andreea poate face donaţii în contul: RO 42 RNCB 058 204 780 781 0001, deschis la BCR.


Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe brasov@adevarul.ro!

Pentru ultimele noutăţi din Braşov, click pe poza de mai jos:
Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările