Iarna a revenit la Braşov. 31 de utilaje de deszăpezire sunt pe străzi. Oamenii pot face reclamaţii dacă nu sunt mulţumiţi de serviciile companiilor

Iarna a revenit la Braşov. 31 de utilaje de deszăpezire sunt pe străzi. Oamenii pot face
reclamaţii dacă nu sunt mulţumiţi de serviciile companiilor

Firmele acţionează cu 31 de utilaje pentru deszăpezire

Cele două companii care asigură deszăpezirea au acţionat cu 31 de utilaje şi au folosit câteva de tone de material antiderapant. Braşovenii pot cere intervenţia companiilor, iar dacă nu sunt mulţumiţi de servicii pot face reclamaţie la Primărie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cele două firme de deszăpezire, Comprest şi Eurostrada, au acţionat pe tot parcursul nopţii cu 31 de utilaje. Până în această dimineaţă s-a acţionat pe străzile principale, cele pe care circulă mijloacele de transport în comun, zonele mai înalte - de ex. CD Gherea, cartierul Şchei, podurile şi pasajele, drumul spre Poiana Braşov şi Poiana Braşov. Din această dimineaţă, a început deszăpezirea şi pe pe arterele principale din interiorul cartierelor.

Comprest a asigurat această activitate cu 23 de utilaje. Având în vedere ninsoarea abundentă, s-a intervenit pentru curăţarea carosabilului cu lama şi s-a împrăştiat şi material antiderapant. Noaptea trecută s-au utilizat aproximativ 200 de tone de material antiderapant, stocul fiind în acest moment de peste de 650 de tone, iar în următoarele zile se va mai reaproviziona cu încă 500 de tone. Telefon dispecerat: 0268-416495.

Eurostrada a acţionat cu 8 utilaje. De asemenea s-a intervenit pentru curăţarea carosabilului cu lama şi s-a împrăştiat şi material antiderapant. Eurostrada a utilizat aproape 100 de tone de material antiderapant şi mai are un stoc de peste 250 de tone, iar în următoarele zile şi Eurostrada se va mai reaproviziona cu încă 500 de tone. Telefon dispecerat: 0268-311310.

Cetăţenii pot solicita intervenţia maşinilor de deszăpezire la dispeceratele celor două firme, în funcţie de zona de intervenţie. În cazul în care solicitările lor nu sunt rezolvate, pot sesiza acest lucru Serviciului Urmărire Contracte Salubrizare şi Deszăpezire din cadrul Primăriei Braşov - tel 0268 416550, tasta 9,  int. 127, 253, 254, email:salubrizare@brasovcity.ro

Zonarea pentru deszăpezire este următoarea:

- Eurostrada: cartierele Tractorul, Bartolomeu, Stupini, zona str. Harmănului - B-dul Gării - 13 Decembrie;

- Comprest: restul oraşului, inclusiv Poiana Braşov;

- Deszăpezirea tronsoanelor 1, 2 şi 3 ale ocolitoarei este asigurată de CNAIR.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: