Erou de profesie, erou şi în timpul liber: cum a salvat un pompier braşovean viaţa unei femei din Azuga

Erou de profesie, erou şi în timpul liber: cum a salvat un pompier braşovean viaţa unei femei din Azuga

Pompier salvator în timpul liber FOTO Ioan Buciumar

Deşi se afla în timpul liber, plutonierul adjutant Florin Arhire a intrat într-o casă aflată în flăcări şi a salvat viaţa unei femei care era imobilizată la pat

Ştiri pe aceeaşi temă

Pompierii braşoveni sunt eroi şi în timpul liber! A demonstrat-o încă o dată plutonierul adjutant Florin Arhire, din Predeal, care a salvat o viaţă. Miercuri seara, în jurul orei 23:00, angajatul ISU Braşov se afla în timpul său liber şi a făcut un drum până la Azuga. Aici, Florin Arhire a văzut o casă cuprinsă de flăcări. Purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, maiorul Ciprian Sfreja: 
 
„Miercuri. 22.09.2021, în jurul orei 23:00, aflat în timpul liber, plutonierul adjutant Florin Arhire, pompier la ISU Brasov (şef GIS la Secţia de pompieri Predeal) , a reuşit să  salveze o femeie imobillizată la pat, dintr-o casă cuprinsă de flăcări, din localitatea Buşteni.
 
Florin nu a stat pe gânduri când a văzut  acoperişul casei care ardea şi spiritul de salvator l-a determinat să intre imediat în interiorul casei unde se afla o femeie de aproximativ 80 de ani, imobilizată la pat.
 
Reacţia lui promptă a făcut diferenţa dintre viată şi moarte pentru persoana care se afla în pericol”, a explicat maiorul Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.
 
Reacţia lui promptă a făcut diferenţa dintre viată şi moarte pentru persoana care se afla în pericol.  Ulterior, acesta a participat şi la stingerea incendiului. Datorită lui Florin Arhire, femeia este bine. Pompierul braşovean a primit felicitări din partea colegilor.
 
Vă mai recomandăm:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările