Ce mai fură braşovenii din supermarket. Oamenii îşi riscă libertatea pentru detergenţi sau epilatoare

Ce mai fură braşovenii
din supermarket. Oamenii îşi riscă libertatea pentru detergenţi sau epilatoare

Cei care fură din magazine ajung la panoul ruşinii Foto: arhivă

În doar două zile poliţiştii au prins mai mulţi braşoveni care au încercat să fure mai multe bunuri din marile magazine.

O femeie de 37 de ani s-a ales cu dosar penal după ce furat două pungi cu detergent, una de 1,8 kilograme, cealaltă de 2 kilograme. În total marfă de 56 lei, dar furtul rămâne furt, astfel că femeia riscă puşcăria.

Un bărbat de 51 de ani a fost prin şi el la furat. A luat dintr-un supermarket  o geacă de schi, o sticlă cu coniac şi o sticlă cu whisky, fără a plăti contravaloarea acestora la casa de marcat. Prejudiciul a fost de 368 de lei. Bărbatul riscă până la 15 ani de puşcărie. Alte două femei au fost prinse după ce au furat alimente şi cosmetice de 300 de lei.

 Cel mai inventiv hoţ a fost un tânăr de 29 de ani care a încercat să fure patru epilatoare în valoare de 469 de lei. Bărbatul intenţiona probabil să le vândă apoi la jumătate de preţ.

 

 

        

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: