Femeie dată dispărută, găsită cu ajutorul unui cetăţean de bună credinţă. A sunat la 112 după ce a identificat-o pe stradă

Femeie dată
dispărută, găsită cu ajutorul unui cetăţean de bună credinţă. A sunat la 112
după ce a identificat-o pe stradă

Constantin Mihaela Foto: IPJ Brăila

Femeia de 35 de ani fusese dată în urmărire naţională şi internaţională de pe data de 7 mai, după ce mama sa i-a semnalat dispariţia de la domiciliu la Poliţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 7 mai, o femeie de 67 de ani s-a prezentat la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi a sesizat dispariţia, de la aceeaşi dată, a fiicei sale, Constantin Mihaela, în vârstă de 35 de ani, care a plecat în mod voluntar de la domiciliul din Brăila şi nu a mai revenit.

Trei zile mai târziu, poliţiştii brăileni au fost sesizaţi, printr-un apel la 112, de către o persoană cu privire la faptul că a identificat, pe raza municipiului, o femeie care a fost dată dispărută şi al cărei caz a fost mediatizat cu sprijinul mass-mediei.

”Poliţiştii s-au deplasat în locul indicat de către apelant, unde au găsit persoana în cauză. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila îi mulţumeşte apelantului pentru sprijinul acordat şi spiritul civic de care a dat dovadă”, au precizat reprezentanţii IPJ Brăila.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: