Şmecherul cu Audi care a răpit de pe stradă o copilă de 14 ani ca să-i facă sex oral. A fost liberat condiţionat după un an şi jumătate de la condamnare

Şmecherul cu Audi care a răpit de pe stradă o copilă de 14 ani ca să-i facă sex oral. A fost liberat condiţionat după un an şi jumătate de la condamnare

Foto: arhivă Adevărul

Un tânăr de 22 de ani a forţat o adolescentă care aştepta autobuzul în staţie să urce în maşina lui, obligând-o apoi să întreţină relaţii sexuale după ce a lovit-o de mai multe ori.

Ştiri pe aceeaşi temă

Judecătoria Brăila a decis, pe 7 septembrie 2020, liberarea condiţionată a lui Mădălin Răzvan Mucea (22 de ani), condamnat definitiv de Curtea de Apel Galaţi, pe 24 aprilie 2019, la 4 ani de închisoare pentru viol.

Judecătorii brăileni i-au dedus din pedeapsă perioada arestului preventiv şi la domiciliu, adică aproximativ un an şi jumătate, de la 18 decembrie 2017, până la 24 aprilie 2019. 

Anterior, Judecătoria Făurei îl condamnase pe Mădălin Răzvan Mucea la 6 ani de închisoare, în timp ce complicele său, Răzvan Zidaru (14 ani) a scăpat cu o măsură educativă (asistarea zilnică pentru 6 luni).

Cei doi au fost obligaţi să îi plătească victimei daune morale de 5.000 de lei, iar Mădălin Răzvan Mucea are interdicţia să se apropie la mai puţin de 150 de metri de adolescenta batjocorită şi să comunice cu ea. Tribunalul Brăila va stabili printr-o decizie definitivă, pe 20 octombrie, dacă menţine hotărârea Judecătoriei Brăila.

Mădălin Răzvan Mucea a ajuns în atenţia anchetatorilor când o adolescentă de 14 ani a depus plângere la Poliţie împotriva lui, acuzându-l că, pe 17 decembrie 2017, a fost urcată cu forţa în maşina acestuia, un Audi A4, fiind împinsă şi bruscată să facă acest lucru de către Răzvan Zidaru.

În maşină se mai afla un adolescent, planul celor trei tineri fiind iniţial să se distreze în localitatea brăileană Jirlău. Când au ajuns în apropierea staţiei de autobuz din comună, Mădălin Răzvan Mucea a observat-o pe copilă şi a hotărât că trebuie să întreţină relaţii sexuale cu ea.

I-a făcut mai întâi câteva propuneri indecente, iar când a văzut că aceasta refuză să discute cu el şi s-a retras în refugiul staţiei de autobuz, i-a cerut lui Răzvan Zidaru să o aducă cu forţa în maşina pe care o conducea, iar minorul s-a conformat. Mădălin Răzvan Mucea a oprit maşina la marginea localităţii, le-a cerut celorlalţi doi tineri să coboare, iar apoi a forţat-o pe adolescenta de 14 ani să îi facă sex oral, lovind-o de mai multe ori.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Femeie violată în propria casă. Un tânăr a dat buzna în locuinţa victimei şi a batjocorit-o

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările