Cruzime ieşită din comun: un botoşănean şi-a bătut fata cu un cablu electric până a băgat-o în spital

Cruzime ieşită din comun: un botoşănean şi-a bătut fata cu un cablu electric până a băgat-o în spital

Copila bătută a fost adusă de urgenţă la Unitatea de Primire a Urgenţelor FOTO botosaninecenzurat

O fată din Botoşani a fost băgată în spital de propriul tată. Bărbatul a lovit-o cu sălbăticie cu un cablu electric. Fata a ajuns cu o ambulanţă la spital. Motivul pentru care a fost nenorocită de tată a fost o banală vizită la mama sa, dar şi o notă proastă la şcoală.

Ştiri pe aceeaşi temă

O fată de 13 ani din judeţul Botoşani a ajuns cu leziuni grave la Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Judeţean din Botoşani. Copila a fost bătută cu sălbăticie de propriul tată. Bătaia a încasat-o în faţa surorii gemene, care a asistat neputincioasă la ”măcel”. 
 
Bătută pentru că a îndrăznit să-şi vadă mama
 
Tânăra botoşăneancă provine dintr-o familie dezorganizată. Părinţii sunt divorţaţi, iar fetele au fost date în grija bunicilor. Tatăl acestora trăieşte în aceeaşi curte cu ele. Când se enervează, au precizat vecinii, tatăl le aplică deseori corecţii. 

Contactat de reporterii antena1 tatăl fetei a explicat că şi-a bătut fata din două motive. În primul rând fiindcă ar fi îndrăznit să-şi viziteze mama fără să-i ceară voie. Al doilea motiv ar fi o banală notă de patru încasată de tânără, deşi majoritatea notelor sunt de 10. Ca să o ”educe” bărbatul a recunoscut senin că a bătut-o cu un cablu de la radio. Nu s-a oprit însă până când fata nu a ajuns pe un pat de spital.
 
Investigaţie deschisă de Protecţia Copilului
 
După cele întâmplate angajaţii de la Protecţia Copilului, au deschis o anchetă. Părinţii fetelor nu au mai putut să aibă grijă de fete din cauza unui accident rutier petrecut în urmă cu 8 ani. De atunci cele două copile se află în grija bunicilor. Tatăl acestora locuieşte însă în aceeaşi curte şi se pare le bate ori de câte ori se enervează. 
 
 Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: