Crimă oribilă comisă de adolescenţi. Un bărbat a fost omorât cu bâtele şi aruncat pe câmp

Crimă oribilă comisă de adolescenţi. Un bărbat a fost omorât cu bâtele şi aruncat pe câmp

Bărbatul a fost lăsat lat în mijlocul drumului FOTO arhivă

O crimă înfiorătoare a avut loc în judeţul Botoşani. Un bărbat de 26 de ani a fost omorât cu bâtele de doi adolescenţi. După ce l-au omorât, ucigaşii l-au aruncat pe un imaş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doi adolescenţi din judeţul Botoşani au comis o crimă oribilă. L-au omorât în bătaie pe un bărbat de 26 de ani, i-au luat trupul neînsufleţit şi l-au cărat cu faetonul abandonându-l pe câmp. Au fost descoperiţi de poliţişti şi s-a luat măsura arestării preventive pentru 24 de ore a ucigaşilor.

O crimă misterioasă

Omorul a avut loc în localitatea Hlipiceni în noaptea de 10 spre 11 aprilie, la o fermă sătească. Doi adolescenţi, în vârstă de 15 şi respectiv 17 ani, din motive încă necunoscute au omorât au coleg de muncă. Mai precis pe Vlăduţ C. de 26 de ani din Răuseni. Cei trei lucrau împreună la fermă, dar nimeni nu ştia ca cei trei să fi avut anterior un conflict. Cert este că la o bucată de noapte, cei doi adolescenţi au tăbărât asupra bărbatului cu bâtele. L-au bătut până şi-a dat ultima suflare.

Cadavru aruncat pe câmp

După ce şi-au dat seama că victima nu mai mişcă, ucigaşii au luat trupul neînsufleţit, l-au urcat într-un faeton şi au plecat cu el în afara comunei. La 7 kilometri distanţă de fermă au aruncat cadavrul pe un imaş. Cadavrul bărbatului ucis a fost descoperit de nişte săteni în dimineaţa zilei de 11 aprilie.Aceştia de altfel au anunţat şi Poliţia. Oamenii legii i-au descoperit rapid pe făptaşi, cei doi adolescenţi fiind reţinuţi. Le-a fost întocmit dosar penal pentru omor, iar unul dintre aceştia a fost reţinut în arest preventiv pentru o perioadă de 24 de ore.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: