Ştiri de weekend în Bistriţa: Gimnastele, în concurs

Ştiri de weekend în Bistriţa: Gimnastele, în concurs

foto arhiva

Citiţi despre principalele evenimente din acest sfârşit de săptămână. Aflaţi mai multe despre concursul de gimnastică, piesa de teatru de la Casa de Cultură, dar şi despre expoziţiile de las Muzeul de Artă Comparată. 

Ştiri pe aceeaşi temă

Gimnastele, în concurs

La Sala polivalentă din Bistriţa are loc Campionatul Naţional de Gimnastică Ritmică la senioare şi junioare. Concursul începe vineri şi se încheie duminică, 17 octombrie. Bistriţenii pasionaţi de gimnastică ritmică  pot admira şi încuraja sportivele din judeţ astăzi, la ora 15.00, mâine, la orele 9.30 şi 14.00, respectiv duminică la orele 11.15 şi 17.00. Intrarea este liberă.

Expoziţie de grup

Muzeul de Artă Comparată din Sîngeorz-Băi îi aşteaptă astăzi, la ora 18.00, la o nouă ediţie a programului „Formă şi dialog". Evenimentul cuprinde vernisajul unei expoziţii de grup, la Galeria „Raku25" şi o întâlnire cu Marius Chivu, redactor-editor la revistele de cultură „Dilema Veche" şi „Dilemateca". La expoziţie vor fi prezentate lucrări semnate de şase tineri artişti plastici: Tolgyi  Andreea, Ştefan Radu Creţu, Mândru Carolina, Eliza Clara Labancz, Creţu Lavinia şi Emil Cassian-Dumitraş. 

„Take, Ianke şi Cadâr"  la Casa de Cultură

Centrul Cultural Municipal „George Coşbuc" găzduieşte astăzi, la ora 19.00, spectacolul de teatru „Take, Ianke şi Cadâr". El va fi pus în scenă de actorii Teatrului Naţional pentru copii din Bucureşti. În reprezentaţie va juca şi binecunoscutul artist Ioan Gyuri Pascu. Regia este semnată de Doru Ana, scenografia, Imelda Manu-Jipa, iar ilustraţia muzicală, Patricia Prundea. Un bilet costă 25 de lei şi poate fi procurat de la Centrul Cultural.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările