VIDEO Poliţist filmat de un cetăţean în timp ce fumează în birou. Ce spun şefii săi

VIDEO Poliţist filmat de un cetăţean în timp ce fumează în birou. Ce spun şefii săi

Poliţist filmat în timp ce fumează în sediul Poliţiei. FOTO: Captură Video

Imagini revoltătoare au fost surprinse în sediul poliţiei din localitatea Fărcaşa, judeţul Maramureş. Un agent de poliţie a fost filmat în timp ce fuma în birou.

Ştiri pe aceeaşi temă

Imaginile au fost surpsinse de către un cetăţean, revoltat că agentul de poliţie fumează în birou, deşi potrivit legii acest lucru este interzis. În imagini se vede cum omul legii îşi aprinde o ţigară şi nu pare să fie deranjat de faptul că în birou sunt şi alţi cetăţeni decât colegii săi de muncă.
 
Imaginile au ajuns pe reţelele de socializare şi imediat după vizionarea acestora conducerea Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş s-a autosesizat.
 
„În contextul informaţiilor apărute în mediul online, cu privire la un poliţist care fumează în sediul poliţiei, facem precizarea că şeful inspectoratului a dispus efectuarea de verificări cu privire la aspectele precizate, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a arătat Florina Meteş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş. 
 
Poliţist surprins în timp ce fumează în sediul Poliţiei. Sursă Video: Facebook/ Atac la Cenzură
 
Potrivit Legii nr. 15/2016 pentru prevenirea şi combaterea consumului produselor din tutun, „se interzice fumatul în toate spaţiile publice închise, spaţiile închise de la locul de muncă, mijloacele de transport în comun, locurile de joacă pentru copii. Se interzice complet fumatul în unităţile sanitare, de învăţământ, precum şi cele destinate protecţiei şi asistenţei copilului, de stat şi private”.
 
Citeşte şi
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: