VIDEO Imagini tulburătoare cu un tânăr aflat sub influenţa drogului „zombie“, care abia se ţine pe picioare: „Am fumat legale!“

VIDEO Imagini tulburătoare cu un tânăr aflat sub influenţa drogului „zombie“, care abia se ţine pe picioare: „Am fumat legale!“

Tânărul abia reuşeşte să îşi ţină echilibrul. FOTO: Captură video

Un nou tip de drog face ravagii printre adolescenţii din Baia Mare. Substanţa stupefiantă este fumată de tineri, transformându-i în adevăraţi zombie. După ce în urmă cu aproximativ o săptămână, un tânăr care a consumat drogul „zombie” a fost suprins plimbându-se pe străzile din Baia Mare de această dată un alt adolescent a fost filmat pe strada Electrolizei din oraş.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Acum, un alt tânăr a fost surprins pe strada Electrolizei din Baia Mare. Noile imagini au surprins un tânăr care abia îşi târăşte picioarele după el. Imaginile, publicate de baiamare24.ro, scot în evidenţă că acesta abia poate să îşi ţină echilibrul, arătând parcă paralizat. Persoana care l-a filmat îl întreabă pe tânărul care a consumat stupefiante ce a „fumat”, iar acesta, abia putând vorbi, leagă câteva litere, spunând că „legale”.
   
Specialiştii susţin că aceste droguri seamănă cu „spice”, căruia i se mai spune, pe site-urile de specialitate, şi „zombie”. Acest tip nou de droguri a făcut prăpăd în Europa şi America de Nord. „Spice” e o mixtură de chimicale, făcută în laborator, creată pentru a reproduce efectele celebrei substanţe psihoactive care se găseşte în marijuana, THC.
 
Potrivit specialiştilor, drogul „zombie” este atât de puternic încât consumatorii pur şi simplu îşi „prăjesc” creierul, consumul prelungit având efecte devastatoare asupra creierului, transformându-l în legumă. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările